Priblizne raz za 1-2 tyzdne vraciam . Viem ze to nieje dobre , ale vtedy na mna pridu chutky , nieco zozrat aby som to mohla vyvratit .Je to tiez bulimia?
Vracanie raz za tyzden , dva .
Pre teba je kazdy hlupy!!! Ale pohoda 16:58 si samu seba nazvala hlupanou! A odkial vies Elkinu mail. adresu chytrana!! Inak ked sa schovavas za dva nicky rob to aspon tak aby si sama sebu nenachytala :DDDD
Elka alias Barbinka, ked sa schovavas za dve identity, tak to je ozajstny trapas!!!!!
elka a nedala by si mi tvoje icq? chcela by som si tiez pisat s niekym kto ma bulimiu...mna newie nikto pochopit:´(...viem ze nerobim dobre ale ked..poviem si ze zacnem odznova..budem normalne jest..alebo nejest..ale...ked ono ja sa vzdy prejem a potom vyzvraciam:(..lenze ked si pomyslim nato ze by som mala byt tucna...oh,,,hroznee...:(:( preco je to tak? peco moj chory mozog nedokaze powedat bulimii a anorexii STOP??????
elka to bolo mne????:((
Si hlúpa, keď si neuvedomuješ, že radšej byť tučnejšia ako si ničiť zdravie. A za ďaľšie, keď si náhodou nejakému chalanovi nepáčila len kvôli tomu, že si tučná, tak ti za to nestál. Si myslíš, že priateľov a frajera budeš mať len preto, že si chudá. Kto by už len chcel možno peknú vychudnutú, ale za to prepnutú babu? Sa zobuď.
rozmyslam z coho som zacal zvracat..rozmyslam preco som to vobec zacala..rozmyslam preco mam strach z jedla..
no prisla som na jednu vec..zo zakladnej skoly..bolo to tam hrozne.neprajem to nikomu!!!
v triede sme boli 24 chlapcov 5 dievcat
a medzi tymy chlapcami som bola psychicky totalne vytlacana.nad kazdou vecou co som spravila som mala vysmech.urazanie.ponizovanie.vysmievanie..4 roky,den co den...
neviem ci to vypuklo z toho.je to blbost:(ja sa hanbim:(