Čo si myslite, ked si sem - tam zasexujem so svojim byvalym??? pretože ja na tom nič zle nevidim, ale stretla som sa už aj s negativami, ale aj s pozitivami...ako to beriete vy??
Sex s bývalým priateľom - je to normálne?
AJ ja sa stretávm so svojim bývalym a poviem ti, že sex s nim je úplne super.Môj terajší priateľ nič netuší a o to je to ešte vášnivejšie. Čo oči nevidia srdce nebolí.
a mas aj nejakeho terajsieho?
majuš, si na omyle...on ma nikdy nemiloval...vždy sme sa pritahovali, ale iba fyzicky...v sexe sme si úplne vyhovovali a preto sme sa takto dohodli..ja som s tym suhlasila aj preto, lebo nechcem zase len tak hocikym ist do postele ked pride chut na sex...a už viem, že on ma uspokoji..takže tak niak
podla mna sa este troska milujete,lebo inak by ste to nedokazali.hrate sa iba na kamaratstvo,ale nie je to celkom tak.nechcete si navzajom vyznat svoje city,ze sa este lubite.
hmm aks i chcete len dobre zasexovat tak zadny negativa tu nevidim. ved on uz pozna tebe setko takze byvaly je asi najlepsia osoba...
Ak to beriete cisto telesne,cize "mat dobry sex" s osobou,ktora vie uspokojit tvoje chutky,neodsudzujem.Nech si kazdy robi,co uzna za vhodne.Ale ak to beries ako druhotny prezitok,MILOVANIE,nemyslim,ze je to najvhodnejsie.Casom to budete musiet aj tak ukoncit a potom,ked si najde inu,bude to boliet o to viac...