Sex s bývalým priateľom - je to normálne?

rumba9

pokial kazdy nemate priatela/ku, je to OK. ale odsudzujem tae pripady ked jeden z nich, alebo dokonca obaja partnera maju, a sexuju s dalsim...

1bambulka14

lolita22, ale mi spolu nechodime, my sa stretavame len kvôli sexu...nič viac v tom nie je...nebudem sexovať predsa s niekym koho nepoznam alebo s nejakym mojim kamaratom - to by bolo blbe...tak mame takeho riešenie :)

lolita22

boze tieto reci o tom ako sexujes s byvalym su mi strasne povedome s tym sa mi zdoveruje kamoska... :DDDzaujimave, ak ho milujes, radsej to s nim ukonci bude ta to o to viac boliet ak to skor skoncí on..;)ale inak neodsudzujem...ak to neprekaza tebe ani jemu tak sa na vsetkych s prepacením v....

1bambulka14

Tessy, presne tak :-))
niektorí moji známi to nedokažu pochopiť, bo na mna pozeraju ako na debila...alebo potom ten druhy pripad, že mi možno aj zavidia, že ja mam s kym sexovať a ony/i nie ;-))

Tessy

myslím, že je to normálne. Tiež mám priateľa, vlastne sa ich už vystriedalo viac, ale k bývalému sa stále vrátim. Priťahujeme sa, v podstate si dobre rozumieme aj povahovo. Sme vlastne milenci a spriaznené duše, ale nedokážeme spolu byť, lebo si po čase lezieme na nervy. Ale v sexe mi nikto nerozumie tak, ako on. Je to normálne. Veľa ľudí sa tak s niekým stretáva. Je to proste niekto, kto nám rozumie. Východisko v osamelosti. Načo hľadať a skúšať, keď ho máme po ruke?

1bambulka14

ginngi, no ved to iste si myslim aj ja a každemu som to tak vysvetlovala...vždy lepšie sexovat s niekym koho dobre poznas a kto pozna teba ale aj tvoje telo, ako s cudzim, ktory na tebe vôbec nič nepozna

ginngi

nevidim na tom nic zle... ovšem je ovela lepsie, ked ani jeden ani druhy nema partnera.. sa tak predide aspon sklamaniu, a takym tym veciam, ale neodsudzujem to... ved preboha... nie je na tom nic zle, a myslim si, ze je vzdy lepsie sxovat s niekym, koho poznate, ako s cudzimi muzmi... pa

hora

poviem nieco o mne, ja nemam priatelku, no ale mam taku lepsiu kamaratku :) ma viac ako dva roky chalana no a spavame spolu. mne vyhovuje byt sam asi tak to poviem...

1bambulka14

annii, no tak toho by som asi schopna nebola...radsej sa nebudem viazať teraz s nikym...zatial budem suložiť so svojim byvalym a ked pride nejaky lepši, tak budem s nim :))