Čo si myslite, ked si sem - tam zasexujem so svojim byvalym??? pretože ja na tom nič zle nevidim, ale stretla som sa už aj s negativami, ale aj s pozitivami...ako to beriete vy??
Sex s bývalým priateľom - je to normálne?
pokial kazdy nemate priatela/ku, je to OK. ale odsudzujem tae pripady ked jeden z nich, alebo dokonca obaja partnera maju, a sexuju s dalsim...
boze tieto reci o tom ako sexujes s byvalym su mi strasne povedome s tym sa mi zdoveruje kamoska... :DDDzaujimave, ak ho milujes, radsej to s nim ukonci bude ta to o to viac boliet ak to skor skoncí on..;)ale inak neodsudzujem...ak to neprekaza tebe ani jemu tak sa na vsetkych s prepacením v....
myslím, že je to normálne. Tiež mám priateľa, vlastne sa ich už vystriedalo viac, ale k bývalému sa stále vrátim. Priťahujeme sa, v podstate si dobre rozumieme aj povahovo. Sme vlastne milenci a spriaznené duše, ale nedokážeme spolu byť, lebo si po čase lezieme na nervy. Ale v sexe mi nikto nerozumie tak, ako on. Je to normálne. Veľa ľudí sa tak s niekým stretáva. Je to proste niekto, kto nám rozumie. Východisko v osamelosti. Načo hľadať a skúšať, keď ho máme po ruke?
poviem nieco o mne, ja nemam priatelku, no ale mam taku lepsiu kamaratku :) ma viac ako dva roky chalana no a spavame spolu. mne vyhovuje byt sam asi tak to poviem...