poznate ten pocit?

Príspevok v téme: poznate ten pocit?
evcca

mam rada u seba tento pocit, ked aspon na chvilocku sa citim skutocne realne, s pocitom, ze snad raz tuto chorobu skrotim a sefovat budem ja. je to pocit, co som dlho nezazivala, je to pocit, ktory dava slobodu a je to ten pocit, ktory ma este drzi nad vodou a vzdy mi doda silu vstat, ked padnem na hubu. ide o pocit slobody, ze mi nesefuje jedlo, mozem sa usmiat i po nedelnom obede a tesit sa na dalsie dni. neviem to inak opisat, je to nieco , co sa vo mne oziva az ked som sa pre liecenie rozhodla ja a nie moje okolie.

elka

sisina
ďakujem za radu,neviem síce ako to bude ,ale pomohlo mi to celkom dnes iba zatiaľ raz a dúfam že už nie

sisina

Myslim, ze pri vyske 170 cm je hranica podvahy 56 kg, zakze ty uz si dost za hranicou. Z tvojich slov citit, ze je to tazke, vymanit sa z toho bludneho kruhu, ale to uz je parketa pre odbornika, to fakt sama nezvladnes! Nehanbi sa a chod za psychologom, ci psychiatrom hoc v inom meste, ak nechces, aby sa to niekto dozvedel. Drzim palce!

elka

sisina
tebe sa to píše,ale nieje to také ľahké a už vôbec nie keď som sa o to pokúšala asi 6 krát,pred týždňom aj pol som mala 52kg skoro ma piclo a tak som sa nevážila až doteraz ani teraz neviem koľko mám ale asi trošku menej lebo sa cítim lepšie a neznášam ak váha ukáže niečo čo nechcem preto sa bojím odvážiť aby som nemala zlú náladu.Naposledy som mala 51,3 kg pri 170cm

sisina

Mila Elka! Sama si teraz priznavas, ze nic nevladzes a ze si troska.Myslis si, ze ked schudnes na svojich vysnivanych 48 kg, ze ti pribudne energia? Naopak! Budes este vacsia troska, slaba, podvyzivena, bez sily zit.A ako chces zmaturavat v takomto stave?Cim skor sa spamataj a normalne jedz a nerozmyslaj nad vahou. Mna sa teda v zivote nijaky chalan neopytal, kolko mam kil! Ja mam vysku 170 cm a 63 kg a vobec si nepripadam tucna. Som normalna zdrava, jej co chcem, co oci vidia a citim sa skvelo!

elka

evcca
vieš ja som bola tá super osôbka,ktorej sa každý mohol zveriť,každému som pomohla,smiali sme sa robili srandu a vedela som vždy všetko,rýchlo a spoľahlivo vybaviť.Milovala som prírodu tak že som sama šla hlboko do hory a behala som skákala toľko energie nemá ani RED BULL,no teraz som troska

vanilyeyes

prepana, holky.. ked tak citam, ako bojujete s bulimiou a anorexiou, ja by som nikdy nemohla vydrzat ani jedno, ani druhe. Pred rokom som mala vazne problemy so zaludkom, vtedy som prestala jest, rapidne som schudla, ale citila som sa mizerne, bola som slaba, mala som zavraty, nedokazala som poriadne fungovat. teraz pri mojej vyske 176 cm vazim 66 kg a je mi to fuk. Nie som modelka, to nie, ale zase nie som ani tucna a nikdy sa mi nikto neposmieval z mojej vahy (jedine mojmu ex to vadilo, ale pochopila som, ze chalan, ktory ma nema rad, taku, aka som, mi urcite nestoji za to, aby som sa teraz kvoli nemu tyrala a nic nejedla. Je mi vas luto, baby, ze mate taketo problemy...Snad len tolko vam mozem povedat. Svojim spravanim ublizujete nielen svojmu okoliu, ale hlavne sebe, taketo chudnutie a hladovanie vam moze natrvalo znicit zdravie, ale zistite, az ked budete starsie. Drzim vam prsty, aby ste to pochopili cim skor a zacali to riesit.
Teraz mam skveleho priatela, ktory ma miluje taku, aka som .. a aj ked len prehodim nieco na ten styl, ze som tucna a chcem schudnut, pozrie sa na mna, ci som normalna a povie, ze jemu sa pacim taka aka som, ze ma ma aspon za co chytit :)
Vazne holky, spamatajte sa cim skor.. Postava sa da dosiahnut aj inymi sposobmi ako hladovanim alebo bulimiou.