no a mám dalsí problém, tvrdne mi brucho, ked sa rozčúlim(bývam so svokrou,klud je vylúčený), alebo pri námahe. Doktor mi dal magnézium. Aké máte skúsenosti?
tvrdé bruško
pre WWW: ako mozes tvrdit ze je niekto nezodpovedny....to ze JAJA zije so svokrou tak uz nemoze rodit ani deti???? je to jej sukromna vec a ja jej drzim velmi palce....nech ich ma tolko kolko ona chce a hlavne nech su vsetci uplne zdravi.Takze JAJA drzim ti palce...
aky je dakto mudry, skus ty si kupit byt alebo postavit dom a žiť z jednoho platu a potom vyskakuj
aj jaj ..ako kraaaasne sa to sudi, ked do toho nevidim, vsak www?
dakujem pekne za odpoved, si ma upokojila... som sa bála,že môžem potratit,alebo že sa mu niečo stalo
Ak to nie je častejšie ako 10 krát za deň, je to stále v norme. Ja som kvôli tomu ležala v nemocnici, podávali mi magnézium infúziou. Je dôležité brucho si nehladkať, lebo i týmto stimulom tvrdne. Niekedy stvrdne kvôli tomu, že sa o maternicu obtrie bábo. Je to prirodzená reakcia. V každom prípade ale odporúčam pokoj na lôžku, minimalizovať stres a záťaž. Magnézium určite užívať. Svokru ignorovať-podľa možností.