Kto vie? A kto nevie? Ten kto vie, nech napíše, ten kto nevie nech napíše, a ja mu odpíšem.
Ako si nájsť dobrú lásku?
Ja si myslim ze len tak z brucha nic nepride samo, musis o lasku aj prejavit zaujem nielen sediet doma a cakat ze ti sadne na hlavu, necakane mozno, ale musis sa o to aj pricinit.
Príde ked to budes najmenej cakat .. Najdoležitejsie je verit !! lebo ak neveris tak si ta nenajde.Clovek musi prejst najprv tými nesprávnymi aby nasiel toho správneho ... po rozchodoch a po zlých skusenostiach si musi clovek uvedomit že život ide dalej a že si sa mal /a zo skusenosti poucit aby clovek dozrel/a a bol pripravený /á na pravu lasku .. Jednoducho ludia ktorí sa bleskli tvojim životom Ti mali nieco dat a to je všetko .. Myslienkami si formujeme celý život ..netreba sa vzdavat... Ja som doteraz nenasla tiež pravu lasku ale nezufam... lebo veriom že existuje.... :)
no ja som tu moju stretla v nocaku cislo 507:)a nebol to revizor:)
ja som nikdy lasku nehladala a prisla si sama za mnou uplne necakane a nikdy som si nemyslela ze s toho laska moze byt :))
najst dobru lasku. A co je dobra laska?Lasku mozes naozaj precitit ked milujes partnera viac ako seba a zalezi ti na jeho stasti viac ako na svojom. A ak ma clovek stastie a stretne partnera takeho isteho zmyslania, tak vtedy to je to prave...inak je to same trapenie a chvilkove stastia.
láska príde sama? no niekedy sa to môže stať, človek sa zaľúbi vtedy keď lásku ani nehľadá a keď ju naopak hľadá..nejak nechce prísť...ale zas určite sa človek nezaľúbi ak nechodí do spoločnosti...sama na dvere nezaklope, aj keď by to bolo zaujímavé..nejaký pekný poštový doručovateľ, mladý, pohľadný :DDD
vraj vzťah má najväčšiu šancu ak je medzi priateľmi...len škoda,že niektorí ľudia sú tak prízemní a vedia sa pretvarovať pred každým a dosť dlho, že všetko Vám dôjde až keď sa vzťah ukončí...ružové okuliare dole, hlavu hore..aj tak za to nestál...
oj loly to pises ako requiem
moj nazor je ten ze je mozne sa naozaj velmi stastne zamilovat a aby bola aj laska opetovana.V kazdom vztahu niekedy nastanu krizi ale vo vztahu su dvaja a ked obaja ten vztah budu rozvijat bude vsetko v poriadku
A kde ju najst? vsade! viem ze to hovori kazdy ale je to tak sam som sa o tom presvedcil.Kopneta ked to budes najmenej cakat.Ja som svoju terajsiu spoznal cez net a sme zatial spolu stastny.Drzim palce aby si ju coskoro aj ty nasiel