Ahoj chodi niekto tu z vas do sauny? ja uz chodim 12 rokov je to nie co super ked tam idem sup do 100 c potom do ladoveho bazena a opät do sauny a do bazena! potom odpocivaren a opät sauna.
a musim vam povedat ked idete do tej zimy von je vam teplo ako by bol teply jul za 12 rokov som nemal chripku!
a este som chcel v saune ste nahi aj to je dobry pocit ze su tam nahe zeny dievcata ale to je akoze uz normalne urcite tam nechodim preto ale je to dobry pocit ze su ludia ktori neziju za opicami.
Sauna nahota
Ja som bola minuly tyzden v saune,dala som sa nahovorit kamoskou.Vsetko bolo ok az do chvile kym sme nevyliezli von do ladovej vody. Zacalo mi buchat srdce ako sialene,zdalo sa mi ze sa mi az tlacia oci von z jamiek,bol to taky neprijemny tlak,musela som si sadnut.Chveli sa mi ruky a cele telo mi pulzovalo az to bolo vidiet,normalne sa cele otriasalo v pravidelnom tlkote srdca.Na pokozke sa mi vyhodili mramorovobiele flaky ohranicene tmavocerbenou farbou,take mapy.Velmi som sa zlakla a hned som sla domov.Co to mohlo sposobit?Myslim ze som neurobila nic zle,saunovala som sa ako vsetci pritomni.Uz sa bojim ist do sauny aby sa to nezopakovalo.Srdce mam asi v poriadku,lebo pred 3 rokmi mi robili EKG v porodnici a vsetko bolo ok.
Ja uz sice do sauny nechodim,ale ked niekto spomenie saunu evokuje to vo mne jednu spomienku- Ako mlade pubertacky sme s kamoskou po skonceni skoly nemali pracu,tak sme sli na pol roka do cokoladovni na moravu ako brigadnicky.Tam v areali zavodu bola aj sauna pre zamestnancov zdarma.Raz sme sa tam vybrali a velmi sa nam to pozdavalo,po case stravenom v 110 stupnovej horucave sme sa rozhodli ze nepojdeme ako ostatni do ladoveho bazena,ale von do snehu.Asi sme boli trosku dezorientovane z tepla alebo co,lebo namiesto dolava smerom na kryty dvorcek sauny sme sa vybrali doprava smerom von na ulicu.Vybehli sme s ohromnym piskotom a zacali sa gulovat,ked nas asi po 3 minutach zarazilo,kde sa tam zobrali ti obleceni ludia.Boli to vsetko zamestnanci nasi kolegovia z prace cakajuci na zastavke MHD!!! Muselo byt pre nich asi dost divne vidiet dve sibnute nahe 19tky xixi.Cele zahanbene sme sa vratili spat do sauny a rozhodli sme sa ze si pojdeme polezat do oddychovej miestnosti ci ako sa to volalo.Zabalili sme sa do suchych osusiek a co cert nechcel,akosi sme tam zaspali.Zobudili sme sa az vecer uz bola tma a boli sme tam zamknute.Nikto nas nehladal,boli sme tam iba nove brigadnicky tak nikto si nevsimol ci sme uz odisli alebo nie.Jednoducho zamkli a sli bez toho aby skontrolovali oddycharen.Tak sme s kamoskou aj v erarnych osuskach uprostred vecera prchali zo sauny cez ventilacku.Na ubytovnu to bolo par metrov,nik nas nevidel.Na druhy den sme si tam boli po saty a nik si nic nevsimol.Osusku mam dodnes doma (ja viem kradnut sa nema) na pamiatku na ono slavne saunovanie.
ivanuska...ty si lesba ?
veru je pravda, ze aj jeden moj kolega sa chodi do sauny len vzrusovat na nahych zenach. preto chodim do damskej sauny. ale minule tam bola jedna stara potetovana lesba, co len baby obzerala, tak sa clovek tomu ani v cisto zenskej saune nevyhne :-)
JanozBA ja robim to iste :-)))
ja si do sauny chodim len vytrepat velmi ma vzrusuju tie nahe zeny co su tam tak rychlo vybehnem pod srpchu spravim sa a idem domov.
Isteze sa sa po saune osprchujem ale pred saunou ked idem dnu nie! lebo ked sa osprchujes uz si morka a pory sa neuvolnia v saune.
Dúfam že medzi tým šup sauna šup bazen sa aj sprchuješ. Lebo ja nechápem tú nehygienu keď dagto zo sauny ide rovno do vody.