Ahoj chodi niekto tu z vas do sauny? ja uz chodim 12 rokov je to nie co super ked tam idem sup do 100 c potom do ladoveho bazena a opät do sauny a do bazena! potom odpocivaren a opät sauna.
a musim vam povedat ked idete do tej zimy von je vam teplo ako by bol teply jul za 12 rokov som nemal chripku!
a este som chcel v saune ste nahi aj to je dobry pocit ze su tam nahe zeny dievcata ale to je akoze uz normalne urcite tam nechodim preto ale je to dobry pocit ze su ludia ktori neziju za opicami.
Sauna nahota
Plavky do sauny teda fakt nepatria kvoli tomu ze vypustaju pri vyssej teplote chemikalie do tela, na druhej strane uz mi zacalo byt neprijeemne ked som chodila do wellness a muzi ma vkuse okukovali a po nejakom case zacali byt doterni, tak som nakoniec presvedcila manzela a kupili sme si pekne domov infrasaunu pre dvoch, sice to stalo trochu hladania na nete, nasli sme ale marimex.sk a od nich mame teraz doma a jediny kto ma okukuje je moj chlap :D a kludne si mozem chodit aj naha
Podstata sauny je potenie sa a tym odmorovanie tela.
na to nijak netreba byt nahy ani prepisovat nasilne prirodzeny stud ani celkove moralku ludi.
Je hromada "normalnych" krajin, kde sa ludia plotia zahaleni
Plavky do sauny fakt nepatria, úplná zbytočnosť :D
A treba mat na to aj guraz :D Su aj ludia,co sa citia s oblecenim vnutorne nestotozneni,radi chodia na nudaplaze a pod..Ale prvotna podstata sauny je utuzit a podporit zdravie,nie?
sano, u teba je rovnica dospelost=nahora
a "normalny" region=nahota.
To nie je vec hanby ani dospelosti, to je vec privatnosti, o ktoru nas urcita skupina ludi chce pripravit z roznych dovodov.
Opice chodia nahe, ale ludia sa zahaluju prakticky vsade na svete.
A nechcu sa vratit spat na uroven opic.Aspon drviva vacsina.
Da sa zakupit aj specialne spodne pradlo do sauny a ked idete na masaz.Je zo 100% bavlny.
Ked som bola v saune,dali mi 2 velke plachty,jednu som si omotala okolo seba,druhu som si rozprestrela na relaxacne lehatko.V dispozicii boli sprchy,je dobre sa osprchovat po kazdom saunovani.Aj v saune plati,ze cim vyssie,tym horucejsie.Slabsi a menej odolnejsi by si mali sadnut cim najnizsie.
Saunovanie je dobre na zbavenie sa toxickych latok,podporu chudnutia a metabolizmu,celkovu relaxaciu...
Niekedy ale nie je dobre telo zosokovat nahlou zmenou,moze dojst ku kolapsu.Nemusite hned pod ladovu sprchu ako otuzilci,staci aj letna.
Byt v saune v plavkach a s plazovymi slapkami /to som myslela topanocky na nohach, nie inak :o)/ prinasa vsak jeden chemicky problem : velmi rychle "starnutie" syntetickych materialov pri vysokej teplote. Do vzduchu sa uvolnuju zmakcovadla, stabilizatory, cize potom to dychaju vsetci v priestore. Predsa nahota sa da obist zabalenim do bavlnenej plachty a na nozky si treba kupit specialnu obuv urcenu do sauny /je pomerne draha. V kazdom pripade sauna podporuje vzrast imunity.
sano, okrem japonsak nepoznam krajinu, kde by nahota na verejnom nieste bola tolerovana. Pre tych, ktori chcu byt nasilu nahi su vyhradene specialne plaze a miesta.
Znasilnovanie nahoty na kazdeho v krajine, kde to nebolo predtym zvykom je cudne.
Viaceri z mojich znamych zahranicnych Slovakov z toho boli sokovani a odmietli na takom mieste zostat.
Mozna pre to v Dunajskej Strede vyzaduju plavky v saune.
Rozpraval som s viacerymi starsimi ludmi mojho veku na Slovensku a prakticky kazdy by tam odmietol ist nahy.