čo robiť na prvom rade?? ako sa správať?? ako nespraviť zlý dojem??o čom sa rozprávať???
Prvé randa s mužom
ved hej..už vážne na to kašlem..a dnes som bola s tou mojou byv. spoluž. stretli sme sa v bare a dozvdela som sa že stým chalanom chodia sem tam von..stálo by za bojovať..všetci ho len ospevuju aký je dobrý chlan a tak..ale vzdávam to..dobruu aj tebe..zatim paa
erika..no číslo možno má ale ja jeho už nie..ale nick má moj určite..takže ak bude chcieť nech sa páči nech napíše..=) berem to takto..aa ked som ho zbadala asi 5 min. som to rozdýchalva srdce sa mi inak rozbúšili tep 230 =)...toto sa mi ešte nidky nestalo..ale to bolo asi preto lebo som ho dlho nevidela..a to naše stretnutie dopadlo dobrelen potom som to zbabral..bolo to stranše trápne..ale čo už je to za mnou život jede dál!!=)
piškotka....vieš chvilku to vydržím..ale počase tie jej rečičky..no poviem ti najradšej by som ju poslala...ale radšej odídem od nej..=)
piskotulienka...??=))
erika..noo je to takto..ked sa stretnem s tou mojou byv.spoluž. chvílku si pokecáme že akosa má čo nové..a pod..ale dáke vážnejšie témy nerozoberám..a nedoverujem jej na tolko že by som sa jej toto spýtala..nechávam to plávať..ked bude chcieť sa ozve ak nie život ide dalej..aa tá moja spolužiačke dosť infantilná a rozmaznaná..je síce milá a zlatá ale ked som s nou dlhšie troška mi tým detinským správaním lezie na city=)