Som osemnásťročná - ostanem na ocot?

clovek25

No ja mám takmer 20 a nemal som ani pusu. Mňa trápi viac či na nevyhodia z roboty atď. Na mňa nijaká nekuká a tobôž nie ani 35 ročná. Veď ani ja nekukám na ne, no.
lenti.anti - poviem pravdu 97 % chalanov stojí za hovno.
Ostaň sama a urob kariéru, alebo niečo také.

Soraja

lenti.anti nikam sa neponahlaj. Nebozkavaj sa aa ani nespi s nikym len preto, aby si to uz mala za sebou. Mozno si az prilis pekna a posobis nedobytne pre chalanov tvojho veku, mozno sa ta boja. POchybujem, ze sa nenajde nijaky v tvojo veku, ktory by mal zaujem. Staci sa riadne poobzerat a uvidis, ze sa niekto taky najde. A poviem ti jednu vec, ktora je pravdiva na 100%. LAska si ta najde sama, ked to budes najmenej cakat. A toto fakt plati. Neponahlaj sa, si mlada a mas kopu casu. A hlavne si nechaj svoje bozky a aj panenstvo pre toho, koho budes naozaj milovat a kto si to zasluzi.

lenti.anti

Ja si nemyslim že som škareda (každa si to povie)
Ved nesom tučna (ale myslim si to) mam 170cm a 55kg. Som blondinka (ne až taka hlupa-dufam).Malujem sa,ale ne až tak ako klaun.
Viete to ma trapi že 35+chlapy na mna zazeraju,už som si aj povedala že ked ne mlady tak aj 35ročny je v poho.Mala som aj možnost mat aj 1bozk,1sex ale 30ročnim? eeee alebo mala som?!

sielee

ja som mala 21 r. ked som sa prvý krát bozkávala, uvidíš, ked to začneš, budeš mať toľko chlapov, ani sa ich nenabažíš, inač aj na mňa idú chlapi okolo 30, ale čo už :-), lepšie ako nič :-)

Tessy

Nič si z toho nerob. Poznám veľa dievčat medzi inými aj moju sestru, ktorá bola na tom tak, že do 21 s nikým nechodila. Bolo to spôsobené tým, že si málo verila. Nakoniec si ju zbalil jeden chalan, ktorý jej neskutočne zdvihol sebavedomie a na chalanov jej teraz treba metlu na odháňanie. Skús zmeniť vyzáž. Choď za kaderníkom, ktorý sa fakt vyzná a nechaj si spraviť účes, ak to potrebuješ, tak skús držať diétu a ak sa nemaľuješ začni. Kupuj si nejaký dobrý ženský časopis napr. Evu, ja odtiaľ beriem najlepšie módne vychytávky. Niekedy sa postav pred zrkadlo a povedz si, čo je na Tebe pekné. Isto sa Ti niečo na sebe páči. Páčia sa Ti oči? Zvýrazni ich líčením. Máš rada svoje nohy? Začni nosiť sukne. Proste si nechaj poradiť od niekoho o kom si myslíš, že má vkus.