MAm 18r 19r v aprili (zachvilu)...
Doteraz som nemala ani chlapca,ano bozk,sex..Čim to je? Asi to bude tym že na mna kukaju 35+chlapy ale fakt...a mlady môjho veku nič....čo vy na to? nemam sa zblaznit?
Som osemnásťročná - ostanem na ocot?
urcite sa nemas zblaznit.
chlapci v tvojom veku este nemaju rozum/rozmyslaju spodkom a ide im len o jedno dostat babu do postele.Taky 30-tnik uz rozum ma rozmysla.lepsi je starsi.
Nerob si z toho nic. U kazdeho pride ten pravy cas na vztah v inu dobu.U niekoho je to skor, u niekoho neskor. U mna prisiel az v 20. Som sa sla zblaznit tak ako ty a teraz mam 22 a budem sa vydavat. Karta sa moze obratit, ked to najmenej cakas.A potom sa mozno vydas skor ako tvoje kamosky co uz maju vztahy.Mne sa to stalo.Zadane sa bud rozisli alebo je svadba v nedohladne. A ja ktora som nemala chlapca este polku vysokej, tak sa idem vydavat.Tak nezufaj.Vsetko bude dobre.Z vlastnej skusenosti ti poviem ze trpezlivost ruze prinasa a este ti poradim, urcite sa nehanbi za svoju neskusenost pred muzmi. Nehraj sa na skusenu ked nou nie si. Lebo vela dievcat to robi lebo sa hanbia, ale nie je to dobre.Oberies sa o vela!
lenti.anti, ja mám 24 a tiež nemám chalana a som spokojná, takže času máš dosť a nikam sa nehrň.
:-))
dajme sa dokopy a vytvorme spolok nepristupnych, tak ako boli v 30-tych rokoch nedotknutelni.
jelen, daphne,
toto je aj môj prípad, nerada sa zblizujem s niekym ku komu nic necitim a s kym nevidim buducnost,... aj keby som uz velmi rada,... nepatrim medzi miss-ky, ale vravia mi, ze som pekna, tak dufam, ze si zo mna neutahuju :) a chlapci vravia, ze som nepristupna, hm ale ked... ach jaj
AHOJTE,hlavne bud vzdy prirodzena-ja som na svojho milacika cakala az do svojej 22-a vies cim som ho vraj uputala?Posobila som vraj tak,ze mne ziaden muz nechyba,ze som mala zdravu davku sebavedomia aj bez chlapa,mala svoje hranice,ktore som respektovala a chcela aby boli respektovane aj inymi a hlavne,ze som nikoho nehladala a neriesila,ze som sama:).Laska si ta najde sama,tam a vtedy,ked to budes najmenej cakat-ono to je skutocne tak
daphne si presne moja kopia, to iste mi vravia, ze vraj posobim nepristupne a ze vela vyberam, ale ked to nie je ono.
a zabudla som napísať,že teraz mám 24rokov
ahoj,nič si z toho nerob,v tovjom veku som ani ja nemala žiadne skúsenosti,a prvé bozky boli v 21rokoch,a sex v pravom zmysle ešte nebol,a enmyslím si že som škaredá,mne vravia,že pôsobím neprístupne alebo,že som prieberčivá.ale načo sa mám zbližovať s niekým,s kým už na začiatku nevidím budúcnosť?