Man priatela, začali sme žit sexualny život,ale mna a viem že ani jeho už nebavi ten kondom. Rozhodla som sa ist ku gynekologovi aby mi predpisal antikoncepciu.Koľko za to zaplatím?
Antikoncepcia na recept - koľko to stojí?
Zle si pochopila :) Ono aj tych 300 aj tych 1400 je za 3 mesiace, len zavisi od toho, aku budes mat. A s tymi neziaducimi ucinkami je to podla toho, ci ti sadne alebo nie. Vacsinou sa prve tri mesiace zvykne vyskytovat nevolnost, pocit na odpadnutie, bolesti hlavy, krvacanie mimo cyklu, zadrziavanie vody atd....Ked chces neziaduce ucinky chod na www.nobel.sk a tam mas pribalove letaky viacerych liekov vratane antikoncepcie.
To znamena že ak by som chcela na 3mesiace naraz tak zaplatim 1.400.sk.-?
Dobre rozumiem? :-)
Ešte niečo,som počula že atikoncepcia môže mat aj nežiaduce učinky napriklad nadmerne ochlpenie,priberanie atd... je topravda?!
Dakujem :-)
Prebieha to v pohode - vysetri ta pohmatom, vnutorne sono, mozno prsia, zvyknu brat aj krv, odoberie vzorky na cytologiu a kultivaciu. Vsetko toto sa zvykne robit na preventivke, teda predpokladam, ze si este na gynde nebola, ked sa pytas, ze co ta caka:) A cena antikoncepcie je od 300 do 1400 Sk na 3 mesiace.