mam strach

malinka

INAK AJ JA MAM TAKY DOJEM. Prosím ťa napíš pravdu, lebo.........ono sa to môže otočíť proti tebe a tak si to privoláš. Bože chráň.

zvierka

Mila babenka aj ja si myslim ze si vymyslas a zvelicujes,asi si rada stredobodom pozornosti ze? tvoje prispevky su plne klamstva.Najprv pises ze ta boli noha,potom ides na pohotovost,na druhy den ti potvrdia rakovinu a vecer uz vies ze nohu musia odrezat? To ti kde robili taku expres diagnostiku? Co si bola v Insbrucku?

?????

milacik, mama bola u lekara alebo aj ty s nou??bez toho aby to lekar nielen videl, ale aj vysetril/histologicky/nik nemoze povedat ze mas nador.moze ist o uplne nieco ine.a cim skorej sa to vysetri tym lepsie.

panika

Prosim Ta ukludni sa!
Vcera si pisal/a ze sa bojis ist k lekarovi a dnes mas potvrdeny zhubny nador? A nechcem byt sprosta-ale zaregistruj sa. Pozri na prispevok o 09.08 a na prispevok 17.15 hod. Ktore si ty ? Bez biopsie sa to neda potvrdit a to par dni trva. ALE najskor treba ist k lekarovi

jajajalalahaha

Prosimta prestan uz s tym dobre? Same mozno,asi,pravdepodobne. . .Presne toto robis zle,ja viem ze sa teraz citis otrasne,nenechaj sa zlomit,depky prec! Nic nemas potvrdene na 100percent tak nerob unahlene zavery dobre? Toto ti ani na nalade ani na zdravi neprida. Hlavne tie recicky- jedna pani povedala. . . Pockaj na verdikt odbornikov .

bubu-nr

Ahoj Ludia tak mama bola u jedneho doktora vraj mi asi musia nohu dat dole ak to bude zhubne mam velky strach neviem co dalej na bu tyzden mi to chcu vybrat podla vsetkeho ide o zhubny nador a je v kolene vraj noha pojde prec teraz mam depku kaslem na tento svet.

mozno

bubu, je mi to luto, ale histologiu ti predsa tak rychlo nemohli spravit, tak ako su si tym isty? ake vysetrenia si absolvovala na stanovenie tvojej diagnozy a rakovinu coho presne-zo svalu, z kosti, cievy alebo z coho vyrasta ten nador na nohe? a to si si vsimla az ked to uz bolo takto velke,alebo si tam mala daco uz aj skor?urcite ti neublizi ak podporis imunitny system aby bol silnejsi roznymi tymi prirodnymi prostriedkami na to urcenymi v teme B17 a inych temach a niektore ine co radia aj ludia ako rng...
drz sa

jajajalalahaha

Peter Molcan myslim ze ty by si sa mal starat v prvom rade o seba a neprodukovat tu hned katastroficke scenare,nikto ta o to neprosi.Venuj sa svojej uzasnej teme: lekari alebo hovna dobre? Niesi lekar a uz vobec nie ziaden odbornik aby si jej vravel taketo veci,na to su iny ludia. Neznamena ze ked ty trpis istou chorobou a casto navstevujes nemocnice,pojedol si vsetku mudrost sveta.Nechces jej to dokonca sam amputovat? Mila bubu-nr,ty sa len nezosypavaj,drz sa a bojuj,nic nieje stratene,niesi stara slaba starenka,tvoj organizmus (verim tomu) celu liecbu bude zvladat,len sa nenechaj nikym deptat.Myslim na teba a drziiiiiim silno vsetky palceky.

RNG

Na teme B-17 je plno navodov ako a co na rakoviny.
Ja zopakujem len niektore:
Graviola, beta glukany,Lanovy olej, samento,lapacho,tekute zeolyty,silne antioxidanty, velke davky enzymov a megadavky vitaminu C a celkove zmena stravy (desatoro)
No a samozrejme aj B-17, ako ta tema vlastne zacala.
Samozrejme, musi to byt v klinicky ucinnych davkach.

peter molcan

BUBU budem otvoreny ked ide o zhubny nador v kolene noha musi ist dole je mi to luto ale psychika vela robi kto chce zit bude.