Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stojím pred rozhodnutím - bábätko, alebo nie

moma

Urcite by som nesla na potrat na 1000%... je to nefer voci malickemu babatku, aj za tu cenu, ze by som ho vychovavala sama.

pentelkaps

ja keby som sa dostala do takej situacie, brala by som ohlad na moj vek, na to, ako som zabezpecena, ale hlavne, ci by som bola schopna sa o to dieta riadne postarat a vychovat, dat mu vsetko, co potrebuje... aj sama, chapes. lebo nechat si dieta je rozhodnutie na cely zivot... (lebo napr. ja v tomto mojom obdobi by som si to dieta asi nenechala...) ale kazdopadne by som dala avizo svojmu/tvojmu ex-priatelovi a porozpravala sa s ludmi, ktorym doverujem... ale rozhodnutie je na tebe... a ked je ten ex-priatel a ti ludia okolo teba normalni (bez urazky), tak ta podrzia a budu to akceptovat...
P. S.: drzim palce!
:o)

3martina3

Ak by sme sa rozisli s priatelom po nejakom dlhsom case chodenia a zistila by som, ze som tehotna, tak by som si to dieta urcite nechala, oznamila mu to a ak by mal zaujem vychovavat ho, rozhodne by som mu nebranila. Dieta predsa potrebuje aj otca, ale asi by sme sa uz nedali dokopy. Dieta nie je dovod ostat spolu, myslim, ze by to bolo aj tak docasne riesenie.

tana_2

Jednoznacne sa porozpravaj s priatel urcite si to babo nechaj neviem aky bol dovod vasho rozchodu co keby ste to este spolu skusili?A ak nie nemusite spolu zit ani sa brat proste budes dieta vychovavat sama a otec ak bude mat zaujem ho bude navstevovat a platit.ozvi sa.

roj

evul: tak to je jasne. mas pravdu, asi by si ho mala nechat. ale je to strasne tazke rozhodnutie. a nikdy by som ho nechcel urobit.
dany: inak dost by ma zaujimalo kolko rokov vlastne mas?

evul

roj: Jasne, ze je spolocne, ale problem je, ked sa to berie ako opacny extrem - "je jeho, takze ho nechcem". Chcela som tym poukazat na to, ze "patri" aj zene, a ze ist na interrupciu len kvoli tomu, ze uz s chlapom nechodi, nie je uplne OK...

sunnysweetie

fuuu haaa..tazka otazka..asi by som sa poradila s nim..a ak si s nim spavala,asi ste sa lubili..a mozno z vas ta laska este nevyhasla..mozno je to len prechodny stav a vy sa k sebe vratite a spolu budete vychovavat vase babo :O)

evul

Jednoznacne nechat si ho. Byvaly nech plati, a ak aj nie, dieta je proste dar. Je vela zien, ktore dietatko vychovavaju samy, a zvladaju to. Nezabudaj, ze to babatko je TVOJE, nepatri nejakemu typkovi, ktory uz nie je sucastou tvojho zivota...