Mam jeden problem! Pred dvoma mesiacmi som mala pohlavny styk so svojim ex priatelom. POuzili sme kondom! Po dvoch tyzdnoch na to som dostala menstruaciu aj ked mi sice meskala dva dni ale dostala som ju. Teraz mam strach sex som nemala vyse dva mesiace a sa bojim ci niesom nahodou v tom. Mala som ju dostat v cera. A este stale nic. Myslite si ze som v tom?? Inac pouzila som aj tehotensky test pred prvou a aj za prvou menstruaciou a mi vysiel negativ.Dakujem vopred za vase odpovede
Nedostala som mentruáciu po sexe
mozno si zle precitala ten test. inac: myslim si ze si z nas robi " dobry den" . to predsa nemoze mysliet vazne. uvidite po pol roku sem napise amozno aj do novin - TEMA:" Som v tom " - "Ipregnovana po polroku sexualnej abstinencie"
nie nejsi..test bz bol pozitivnz roymzslaj
matulkoo
Ty si teda poriadny idiot! Vidno, že si chlap, keby sa to týkalo Tvojho tela, tak by si sa správal inak. A mal si si prečítať otázku, kondóm totiž použili. A keď sa Ti tieto témy nepáčia, tak sem nechoď, nečítaj to a nepíš sem kraviny.
anixka
na 100% nie si tehotná, buď kľudná.
mna z tychto tem ur drbne .. na kazdej strane je minimalne 10 takychto tem kde selijake slepky sa boja ze su tehotne jezis kriste tak snim netrtkaj bez kondomu a antikoncepcie ked nestes nove stvoreni ... uz ma to poradne jebe teto temy
Dievca - ty nemas strach, ty mas PARANOJU !!!
2 mesiace nic tutulimutuli nebolo, menzes si prvy raz dostala, 2x negativny tehotensky test a teraz stresujes kvoli par hodinam, co ti to meska?