ahojte mam 20 rokov studujem na vyske a zalubila som sa do svojho vyucujuceho,ma nieco cez 30,ale je rozvedeny.myslite ze mam sancu?
mozem ho milovat???
No tak myslím, že po čase to bude nešťastná láska...šancu máš vždy, ale neoplatí sa to.. nájdi si iného.. v tvojom veku alebo ak nie.. tak nech to nie je tvoj vyučujúci...
sancu mas obrovsku,laska si nevybera,len aby ten cit bol obojstranny...
ako si sa zamilovala tak sa aj odmiluješ,čim skor tím lepšie.
no zalezi, ako na teba reaguje on, lebo predsa, kazdy den vidi vela mladych dievcat, ked vyucuje na vs. moj otec cely zivot uci na vs a nespominal pripad, ze by si niekto s kolegov zacal so studentom. teda vlastne jedna kolegyna ano.
no ved aj mne sa paci svojou charizmou,nemam dobre skusenosti s chalanmi v mojom veku,niekedy sa spravali fakt detinsky,az to bolo smiesne,a z neho ide taka zodpovednost a osobnost.
agina,to mas pravdu ze sa nebude hrnut,ale myslis ze by sa s nou zahraval? ja mam o starsich muzoch zrejme idealisticky obraz :)
Agina, ja sa na take veci nepozeram cez peniaze. Jednoducho sa mi pacil svojou rozhodnostou a charizmou a autoritou. Druha vec je, ze sme spolu boli len pol roka, lebo mi zacal prekazat ten vekovy rozdiel, bolo ho fakt citit, a hlavne som ziarlila na jeho 3 deti.
Zalubena vsetko je mozne.Ale pamataj na to, ze rozvedeny chlap sa do dalsieho vztahu nebude hrnut a uz vobec nie do zenenia.Kazdopadne, aby z toho nieco bolo, musis sa aj ty jemu pacit.A ked by aj, aby si potom nebola sklamana, ak by ta bral len ako rozptylenie....
lea ty mas 30 a on 50??? Aj tucne bankove konto, vsak???