Ahojte. Zoznamila som sa s jednym chalanom, ktory robi DJ na diskach. A spoznali sme sa prave na jednej z nich,lebo ja tam robim barmanku. Najprv to bolo len take mavanie rukou pri stretnuti a potom to zacalo doberanim si jeden druheho. Dost casto si posielame vzdusne bozky, ale on sa akosi nema k niecomu viac. Tak neviem, co si mam mysliet, lebo on sa mi fakt paci a raz sa mi zdalo, ze dokonca ziarlil na jedneho chalana, s ktorym som tancovala a v iny den, ked som bola na diske, kde on hral, tak ma zacal obtazovat jeden chalan a on sa akurat pripravoval, na neho, ale potom ten chalan odisiel, ktovie, co by urobil, keby si ten chalan dovolil viac. Tak teraz fakt netusim o co mu ide.
Ako zbalit chlapa, ktory meni spravanie k tebe
zufala
to je škoda, človek narazí aj na takých debilov. Tak je to lepšie. Myslela som podľa opisu, že je skôr nesmelý:(( Nevie o čo prišiel idiot:o) Príjemný dník. pa
Tessy, nakoniec to dopadlo tak, ze chodim s inym, lebo som sa dozvedela, ze je riadny suknickar a vacsinou mu ide o sex. takze tak, ale budeme kamosi, takze v pohode
napíš ako to dopadlo. Myslím, že sa mu páčiš na 100%. Len je hanblivejší alebo nevie ako to berieš Ty, ale už by to malo byť jasné. Dáte sa dokopy, napíš, čo ako, jo?:)) pa pa
Tak uz som sa ho spytala na to cd, a povedal ze v pohode, ze dnes by to mal mat. Povedal, ze ho dnes donesie na disku, ale ja som mu povedala, ze dnes nerobim, ale ze tam pridem zabavit sa, tak povedal ok
nepytaj sa ho,coby chcel, ale nieco maj pripravene. uvidis,bude to okey
Diky moc eliinka. Ja sa ho spytam dnes vecer, ked budem moct o to cd, a az potom, ked mi ho napali tak sa ho spytam, co by take chcel.
Akurat vcera ked som mala prestavku, tak som bola na chvilu pri nom, tak som sa ho spytala, kde mam darcek, tak mi dal pusu na lice, ale taku jemnu, a dost dlhu, skoda ze nebola na usta :-( Snad aj k tomu raz dojde
teraz ma napadlo, ze ked sa muuzpodakujes,daj mu nieco male mile,ako darcek a zaroven su vianoce. Nieco vtipne, nie vulgarne. BUd orginalna a vtipna a jemna. Uvidis bude jak maslo. Napr. videla som kedysi take vtipne hlinene figurky v style Alana Lesyka alebo cokolvek. Neviem, co sa teraz nosi. Poradte chlapi. A napis,ako to dopadlo.
Sakra, nemala som sancu, ako sa ho spytat, ale dnes to urcite urobim. Ale sranda, lebo ked sme sa zvitali,objimanim, tak si ma riadne pritlacil k telu a zdvihol ma, tak neviem, je to normalne medzi priatelmi, alebo to znamena ze ma ma rad viac ako kamosku???
ospravedlnujem sa za chyby, ze vraj sluby s tvrdym Y, pozvy....Y . Fakt nemam len 4 ludove. Pisem narychlo. Obcas mi myslienky uletia inde , a je to tu.
mozno ta este zastihnem.
a ked ti tu hudbu sluby a ty ho teda pozves na kavu tak sa ho opytaj, ze keby si mala problem s nejakou hudbou alebo s niecim, ci ti pomoze.
Vzdy si nechaj otvorene dvere do dalsej akcie...