Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia korkova? nezda sa mi?
gresovairma nezda sa mi?
silvia korkova : kolko maš rokov? pozrela som si tvoj profil na AZETE...
no nerozumiem....tu pišeš že maš 12 a že sa ti to hnusi...fakt nerozumiem...
žeby Schizofremia?
hej sak predtym si pisala ze ovocie je nezrave,ze najradsej mas len cokoladu,tha co prekrucas??haa??...a si tlusta jak svina..asi sa nevidis no co uz...a vsetci mame IGNOR...ignorujeme ta..
akemu dievčatu, ved to som ja! ved kto iny? babka moja,ved ona sa nerada foti a babka pvedala že nech ca radšej nefotim bo tote fotky može dakto znasilnit
tak to som si teda nevsimol datum vzniku GresovaIRMA@azet.sk, ten ktory to spravil dievcati na fotkach by sa mal za seba hanbit je to uplne ubohe ako sa zachoval.
gresovaIRMA@azet.sk asi
aky ma ten nick na azete?
lienocka123..mas uplnuu pravdu...ziadne rekaciu na tento trapny prispevok!!..mf :-P
JA K TOMU UZ MUSIM DODAT ZE sa ZDA ZE JA SOM TOHO STAREHO KVOROVCA UZ DAVNO ODHALIL!!! uz vcera sa mi nezdalo to ze pise take veci a potom naopak a este aj take poty , to by 12 rocna nedokazala. ze ti nie je hanba zneuzivat fotky inych na vysmech.