Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nočný plač dieťaťa

Príspevok v téme: Nočný plač dieťaťa
mamulla

ahojte chcela by som vas poprosit o radu.malinky bude mat vo feb. 3roky uz asi 3tyzdne sa mi budi zo strasnym placom hodinu potom ako zaspi vecer ho nemozme nahnat do postele a ked konecne okolo desiatej zaspi za hodinu sa zobudi a krici place.po niekolkych minutach sa konecne ukludni a spinka az do rana.boli sme uz aj u doktora teraz mu davam nejaky sirup uz 5dni.prvu noc teraz neplakal.prosim pomozte mi dakujem

damian

Pozrite, mamicky, predpokladam, ze vacsina z vas, co mate problem zo spankom a zdravim dietata, davade im industrialne formuly na baze kravskeho mlieka. Kravske mlieko je niekolkokrat koncentrovanejsie, ako materske. Dieta je zahlienovane, nastava acidoza tela, dieta zle dycha atd., atd...list je nekonecny. Pri pitvach deti (pri autohavariach) bolo zistene nasledovne: Deti, ktorym matky podavali formuly z kravskeho mlieka, mali zuzene a zablokovane cievy krvneho obehu, naproti detom, ktre boli na materskom mlieku. Toto (kravske mlieko) vysvetluje aj pricinu nahleho umrtia dietada (SIDS). K tomu vsetkemu prispievaju toxicke vakciny. Ak chcete davat dietatu to mlieko, davajte mu KOZIE mlieko - viac podobne materskemu. Dieta tiez potrebuje adekvatny prisun cistej nesytenej vody dennne (NIE LUCKA ANI NIC INE, ALE OBYCAJNA VODA!) bABATKO POTREBUJE 0.5 l VODY DENNE! TAK DO TOHO, MAMICKY, OTVORME OCI A PRESTANME ZIT V SLADKEJ NEVEDOMOSTI, DO KTOREJ SA DOSTAVAME POD VPKYVOM MARKETINGOVYCH BLUDOV.

ivkaxxxx

mile maminky.kupte a precitajte si tuto knihu: koncept kontinua.stoji 190 kc a urcite ju zozeniete na slovensku tiez.ja som ju precitala za dva dni.cca 5 hodin.je to mala knizka ale vela vam da

mariana

Chcela by som poprosiť o radu. Moja 6 mesačná dcérka sa občas prebudí tak, že strašne plače aj polhodinku, nedá sa utíšiť - aj ked ju nosím na rukách, aj ked ju položím - nič nepomáha...proste sa musí vykričať až potom to prejde...neviem si to vysvetliť. Najprv sa to stalo len cez deň ked spinkala a niečo ju "vyuršilo" napr. telefon a zobudilo ale včera to bolo aj nadránom ked vypila fľašku...dakujem za každú radu

wwwwww

Pripomina mi to nieco, co sa vola nocny des. Vyhladaj si o tom nejake info. Detom sa to stava, nepamataju si to rano.

catherin

Mamulla, v tomto veku je to úplne normálne. Moje obe deti tým prešli. Len ho vždy zober do náručia, upokoj samo by to malo prejsť. Keby to však neprechádzalo vo vyššom veku, vtedy hľadaj pomoc odborníka.

mária kulanová

Moja 19-mesačná dcérka sa mi v noci aj niekoľkokrát s plačom zobudí, celkovo spinka veľmi nepokojne.

seda

moj maly ma tri roky a casto sa budi v noci ked sa mu nieco zle sniva, ale rychlo sa ukludni, zoparkrat plakal velmi, minule mi povedal, ze mu zla teta rozbila radio na auticku, ked si uvedomil ze to bol sen tak sa upokojil. Tiez si myslim ze ked sa takto budi kazdu noc asi nieco zazil co ho vydesilo, mozno mu len niekto nieco povedal, co si zle vysvetlil. A spi sam? Maly ked sa preberie, tak zamrnka, a ked mu neodpoviem, lebo nie som v izbe, zacne strasne plakat. Ale ten tvoj sa asi strhava zo sna, ze?

ikana

Ahoj mamulla, moj syn tiež bude mať vo februári 3 roky a takto zle mi spával skoro do decembra minulého roka. Tiež sme vyskúšali všetko ale prešlo to samo.

mamulla

ahojte dnes sa to zase zopakovalo strasny krik maminka maminka trvalo to trosku dlhsie a uz som myslela ze bude dobre prosim ma s tym niekto skusenosti ?prejde to same alebo mam ist este raz k doktorke este skusim tu medovku ak vie niekto este nieco co by mohlo pomoct prosim o radu dakujem