alergia na zvierata

[zruseny12]

mira nechcem oponovat,ale ani clovek nemoze za to ,ze ma alergiu,ale suhlasim s tebou,lebo viem,ze ked vylucim nejake potraviny tak sa tak telo nezahlienuje atd.

mira

Zajačik za to nem§že, tak ako nemôže za alergiu prach, peľ, pes atď. Môže za to sám človek, má oslabené sliznice, imunitu, pokožku, lymfatický systém .... Oslabil si ho oslabujúcimi potravinami - džusy, surová strava, cukor, priveľa ovocia, mlieko, rafinovaná strava ako biela múka alebo len niektoré z týchto zložiek. Odstránenie alergénu nerieši podstatu alergie. Tú treba riešiť tak, že načas vylúčim oslabujúce potraviny a po čase opatrne zaradím tie prospešné v umiernenom množstve. A zaradím celé zrná obilnín, ktoré nám dodávajú pevnosť a silu.

[zruseny12]

takze mi sme tiez alergici...zvierata nemame v byte/ale sme skor na prach,chlad,roztoce.../...ale PYCNOGENOL je dobra vec na alergiu...to su tablety...a nie je ziadna sranda byt alergikom a mat este pri sebe prave vec ktora prave sposobuje alergiu...moze to prejst az na ASTMU...jasne,ze ten ZAJACIK za to nemoze...ale treba,aby bol niekde mimo nej....tazko radit...

jeanna

Ahojte!Mam doma zajacika, ale sestra ma na neho alergiu. predtym som uz zajaca mala (8rokov),ale jej alergia bola slabsia ako teraz.nechcem sa ho vzdat.Chcela by som sa spytat,co by som mala robit,aby jej alergia bola co najslabsia, ci ma niekto skusenosti s chovov zvierat ked je v rodine alergik.Dakujem :)

opica

Ako sa prejavuje alergia na zvierata to neviem,ale ako sa prejavuje alergia na svokru to by som ti vedela opisat velmi kvetnato.