uvazujem nad kupou, ale nviem ci su to len vyhodene peniaze alebo dobra investicia. ci sa to oplati alebo nie, ci to pomoze udrzovat vahu..ja fakt neviem poradte dost ma to laka
BENEFIBRA, VLAKNINA, CO VY NA TO?
tiez som mala benefibru ale neviem nejak som nespozorovala ziadne zmeny.. teraz mi v lekarni poradili meteospasmyl, pytala som si to ako nieco proti plynatosti a pocitu plnosti. berem to 4 den stale jednu tabletku pred obedom a som velmi spokojna, nenaduva ma a chodim pravidelne kazde rano na wc
Mne pomaha benefibra, ked mam problemy s hemeroidmi. Hlavne po stolici. Mam sedave zamestnanie, takze pohyb mi fakt chyba, a teraz v zime, ked sa clovek vela tej zeleniny nenaje. Uzivanie rano a vecer ma do dvoch dni zbavilo problemov. Potom davku znizim na jednu alebo aj neuzivam vobec.
Zdravim..... ono nie kazdemu moze pomahat benefibra na co napriklad inym ludom ...... niekomu to moze robit zle a niekomu dobre ....... ja som si to tiez kupila a je to celkom fajn ..... uzivam to len raz denne ........ viac nie je potrebne,,,,,,,cize sa nemusite riadit podla samotneho navodu na pouzitie az na to ze predavkovat sa nesmiete to je jasne .......
Sladke mliecne vyrobky su zle na traviaci organizmus s kvasnymi premnozeniami(plynnatost), zivia kvasenie a plesne.
Ich obsah probiotik je nedostatocny(miliony, nie potrebne miliardy) a tak isto ich vyber, su to len bakterie mliecneho kvasenia a v crevach potrebujeme aj ine probiotika.Najlepsie su laboratorne pripravene silne probioticke zmesy, ktre najdes v roznych obchodoch, aj v mojich.
Zeleniny, vlakniny(psylium, pektiny, lanove semeno, celozrnne produkty) a enzymaticke prostriedky zlepsuju travenie a odstrania plynnatost, tiez mechnicky vycistia(vydrhnu) crevne steny od skodlivych usadenin, ktore blokuju latkovu vymenu a sposobuju zamorenie organizmu.
ja to mam a je to super!!!nemozem ist na vecko a dam si do vody 1 lyzicu benefibry a o 15-20 minut idem je to super urcite si to zakup ak mas problem...
dobre tak ja si ju teda kupim =) dakujem za pomoc =)
Zanesene creva znamenaju nepravidelnu stolicu, striedavo zapchu a hnacky, bolesti hlavy, malatnost celeho tela=nedostatok energie.
Pravidelne precistenie odporucam kazdemu, v zahyboch criev sa vzdy nieco zachyti, co potrebuje byt ocistene.
Nikto nepochybuje o cisteni ruk, zubov, vlasov, tak pre co pochybujete o cisteni vnutornych organov?
Mne to zasa pomohlo. Bola som nejaký čas v strese a črevá nepracovali tak ako mali. Pijem ju už asi 1 týždeň a poviem ti že stolica je konečne normálna. Nemám záopchu ani ma nepreháňa.
hm takze ked som to spravne pochopila oplati sa len vtedy ak mam pocit ze mam zanesene creva?? a to preboha ako zistim