Mám anorexiu - ako sa z toho dostať?

evcca

renatka, ak chces urazas, chod niekam inam. my si tu chceme pomahat. nesud, ked nevies o co ide. zelam ti, aby si nikdy nemusela riesit problem ppp.

evcca

zuzi,hce to len rozvahu, neblbni a bojuj. ty nie si slaboch, co by to vzdal. dodrzuj rezim z pezinka, pis si jedlo a nelutuj sa. alebo mam prist, az do presova a nakopat ta do zadku? ty si uz raz chcela prist za mnou a spravit to iste.

zuju

nevladzem, dlho som sa drzala, ale ani nie za tyzden moja vaha rastie, ja neviem prestat jest a to od rana do vecera- slane, sladke, mastne- klobasy, slanina,lupacky, vyprazane, mastne polievky, cokolady... ked si dam ovocie, jogurt, zeleninu dviha sa mi zaludok, neustale strieanie chorob mi nedovoli cvicit, ja sa zblaznim, ja to envydrzim

panika

kočky, tak strasne Vam zelam, aby prisiel den, ked sa pozriete do zrkadla a uvidite sa ocami ludi, ktori Vas lubia.Vsetky ste krasne - kilogramy z krasy neuberaju

dejsy

no ja by som chcela nieco napisat tebe herecka 1041:(...asi som na tom presne rovnako...mala som anorexiu...2 roky...a potom som spoznala jedneho chlapca a pre nho som mala chut sa vyliecit a pribrat ... aj sa mi to podarilo chcela som pribrat...ale teraz??? pribrala som az vela neviem prestat jest...a chcem zomriet lebo uz neviem schudnut spat...co s tym mame asi podobny problem...:(...to je choroba ktora si len myslime ze sme vylieceni...nikde nebudeme!!!ale ja uz neviem co robit

betka20

panika fajn nebolo este... iba som prestala vraciat to je vsetko ved hlavna je psychika ta sa nezmenila...
a mis ahoj ako sa ti dari
no ako sa vidim ja neviem su dni ked sa mam rada.... ale su dni ked sa nenavidim
a ako clovek tak pol na pol

mis.

Ale zároveň si uvedomujem, že je to hlúposť a zbytočné vracať sa späť.... i keď som z toho vonku nebola, stále sa to ťahá.... už mi toľko nezáležalo na kilách, ale teraz..... znova mám iné myšlienky:(