Znova chcem anorexiu bulimiu... ale preco ved mam priatela mam kamaratov mam vsetko len to co chcem a chcela nie. stihlost myslela som si ze som s toho von ale nie nie som stale som v tom dnes som sa odvazila mam o 3 kila viac ako pred tym ako som sa isla vypiecit a zlomilo ma to znova idem chudnut
Mám anorexiu - ako sa z toho dostať?
Aká genetická predispozícia? Aspoň netrep. Jedine, čo si chcela je, nech si chudá. A to je choré. Si myslíš, že keď budeš vychudnutá, že budeš štastná? Nebudeš, lebo budeš prepnutá z toho vracania. A čo by to nebola vec chytrosti. Ja som akurát, ani chudá,a ni tučná. Nie som hlúpa, aby som čo i len pomyslela na to ako byť chudá. Lebo viem, že sa tým len ničí zdravie a že to nestojí za to. Preto si myslím, že ste hlúpe.
to nebolo pre teba
ako to myslis, panika?
niekto ma prehlad...to nie je vec chytrosti
k ppp mas geneticku predispoziciu a pod vplyvom okolia sa moze prejavit. co mas proti nam, odpovedz mi, ak to dokazes.
toto je aspon pre mna podpora pre liecbu, ak to niekto nevidite, tak sa snazime aj povzbudit, hoci su tu aj negativne prispevky.
A počuli ste už o takých ktoré nato zomreli? Ja osobne poznám taký prípad.
Je to hrozné, tak sa liečte.
preco teda citate tieto riadky? potrebujete sa utvrdzovat o tom, ako ste lepsie? myslim, ze mate problem a neviete to povedat nahlas. ano, mam ppp a som rada, ze mam silu s tym bojovat. na, co mas silu ty?
preco sa zrovna hnevas na bulimicky? nie sme bestie, aj my citime a verim, ze onkologia ju kruta. ale neporovnavaj choroby, choroba je choroba. a toto je psychiatricka porucha. ak si pacient, tak by si bola mozno viac empaticka, ale ty sa len zlostis, preco?