poradte mi hmmmm

Príspevok v téme: poradte mi hmmmm
boliawka

casto mam bolesti hlavy.a nenavidim tie dni,lebo tie bolesti su hnustne a neprajem nikomu..ale neviem z coho ma to boli..
bola som aj na CT hlavy-nenasli mi tam nic..
jednu dobu sa hovorilo,ze to moze byt z oci,ze potrebujem okuliare,ale nenosim preto ma boli casto hlava.sla som na ocne,ale zrak mam vyborny.vidim vsetko.
tak dokelu zcoho su tie bolesti?????

honey

suhlasim s krcnou chrbticou...su to najcastejsie priciny + ak veris na nieco take ako "z oci"-urieknutie tak skus to tymto smerom...mala som bolesti dennodenne paru rockov,pobehala po kadejakych oddeleniach a vsetko v OK tak som to skusila cez "baby" a pomohlo.Nie hned a nie uplne lebo teraz uz zas ako by sa to vracialo ale na taky rok a pol cca som mala pokoj....

ethel

nemusíš mať skoliózu a nemusíš ani pociťovať bolesti krčnej chrbtice...stačí,že máš sedavú robotu,alebo často čítaš,sedíš za pc...

boliawka

nador??,ale niee nemyslim
ethel a z chrbtice asi tiez nie.neboli ma.a som rovna jak pravitko.ziadna skolioza.nic:(

tinus8

BLBOST!!!! nador v mozgu mas asi ty preconie......
moze to byt vselico, hlava bolieva, ak mas zablokovanu krcnu chrbticu napriklad... bez k lekarke a daj si porobit vysetrenia, aby sa prislo na to, z coho je ta bolest hlavy a treba to odstranit. Mozno mas len nizky tlak, teraz je take hnusne pocasie.