Pri moceni ma to strasne pali, a niekedy aj chvilu potom, stale musim chodit na WC.. neviete co to moze byt? zapal mocovych ciest to asi nebude, lebo som bola na testoch a moc mi vysiel dobry... moze to byt aj so sexu? prosim poradte....
OTAZKA... NEVIEM CO TO JE, CIM TO JE....
praveze minuly mesiac, ked mi bolo to iste, tak mi robili 2 take podrobne testy, a vysli mi negativne cize dobre (ale to mi brali sterilny moc), a naopak ten obycajny ako si povedala "papierik" mi vysiel zle.
no to dako skoro mas vysledky, ked ti dnes robili test. pytaj sa na podrobny test, nielen taky s papierikom
a ako ochladim srdce? tak ale potom kde sa tam vzal hnis ked ten moc je len prehriaty?
uz asi tyzden mam to palenie, a testy mi robili dneska.. pred mesiacom som mala take iste priznaky, a sterilny moc mi vysiel dobre, ale v tom druhom (nesterilnom) som mala hnis, myslite ze mam problemy s vytokom? som uz zufala z toho..
zalezi kedy si bola na testoch. vcera mohli byt ok a dnes uz mozes mat zapal. zalezi aj ci si mala take iste priznaky ked si mala testy mocu v poriadku