napad na akne

kozmeticka

trvalo to dlho ale podarilo sa: ) pila som bylinkove caje, hlavne zihlavovy a kamilkovy, dala som si predpisat nizkohormonalnu antikoncepciu (regulon) a pravidelne som sa starala o plet, pouzivala som hlavne bylinkove pletove vody s cajovnikovym olejom, kazdy tyzden piling a hlbkovo cistiacu masku, ziadne vyrobky s obsahom alkoholu a detske pletove kremy

kozmeticka

liecba akne je zdlhavy a namahavy proce. to proste nezmizne za jednu noc. zalezi na forme akne, pri tazsich formach trva aj niekolko rokov kym akne natrvalo zmizne. viem to z vlastnej skusenosti, trpela som akne od 14 rokov, vyskusala som VSETKO, a vyliecit uplne akne sa mi podarilo az po 12 rokoch, ale tvar mam teraz krasnu, bez vyraziek a jazviciek, na jazvy treba davat pozor, akne sa da zbavit, s jazvami je to uz tazsie

matkooo

uz som to skusal aj ja ale na druhy den mi ostala plet taka ista ako vecer nic nove sa nevyhodilo ale ani nezmyzlo a to si mam potriet celu tvar ci len kde mam vyrazky?

veronika

z vlastnej skusenosti mozem odporucit len urinoterapiu -liecbu mocom...ja som to skusila a teraz mam plet lepsiu minimale o polovicu...keby nieco napis to sem...ja odpoviem ked budem vediet...