Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim vas poradte mi co robit,lebo sa asi zblaznim =o(

Príspevok v téme: Prosim vas poradte mi co robit,lebo sa asi zblaznim =o(
nnnenee

Ahojte zacnem od zaciatku.Mam 21 a priatela o 20 rokov starsieho,vtom by problem nebol,zijem snim v taliansku lebo je talian..ale ide o to ze sa tu neskutocne nudim =o(..Nepracujem lebo az tak super taliansky neviem este,a po druhe skoro nikoho tu nepoznam ..neni tu co robit a priatel musi aj pracovat =o(..mam ho opustit kvoli tomu ze sa tu nudim a nemam co robit a ist na slovensko kde mam kamosov a vsetko ostatne?alebo to mam vydrazt a ostat tu snim ...Tu mam priatela je namna dobry robi premna vsetko..ale na druhu stranu tu v it nemam nic =o(....Nexcem aby mi zacalo hrabat,snazila som sa to vydrazt cele ale cim dlhsie to takto je leze mi to viac a viac na nervy...Najradcej by som mala aj priatela a aj to co mam na slovensku...=o(Priatela mam rada nechcem ho tu nechat sameho a ist domov nebola by som tam stastna bez neho..ale ani tu nejsom dokonale lebo mi chyba vela veci k tomu..kazdy den rozmyslam co robit ale na nic neprichadzam.....najlepsie by bolo sa asi obesit

nnnenee

spoznali sme sa v taliansku ked som sem isla na brigadu s kamoskami dvomi....planovala som len an leto..ale nasla som si tu jeho ..tak je to jak to je teraz....taliansky viem ale este mi vela chyba na normalnu robotu aby som isla robit..nexcem zasa robit hocico a ani on by mi nedovolil ist umyvat riady napoiklad =)....a rada ho mam sak prave preto ..ze neviem co mam robit ci odist aj tak alebo tu ostat a uvidim co bude neskor..tento piatok idem domov na slovenskio lebo chodim aj domov ..keby som nechodila by ma jeblo na mieste......

Gapko

Aha a ako ste sa spoznali?
lubis ho naozaj?
A ako vies asi po taliansky?
uz idem spat ale rano ti odpisem den este vydrzis ked si vydrzala tolkoto

nnnenee

on na slovnesko nie slovensky nevie nic praveze..on by tam nesiel ani lebo by tam nemohol pracovat takze to sa neda.....cize ja musim byt tu..ked ma nepresunu na psychiatriu zaxvilu =)lebo uz ma to ako vazne ze nebavi,potrebujem nieco robit aj ja..zo zaciatku sa to dalo nevadilo mi to ale teraz uz ano..

Gapko

Obesit sa je najsebeckejsie podla mna

a co priatel vie po slovensky co pracuje?
najprv musim vediet viac informacii o nom ci by nemohol on ist napriklad na slovensko