Od decembra mi meska..

Príspevok v téme: Od decembra mi meska..
...

Prosim,co mam robit.Ja som totiz troxu drasticky schudla.Odvtedy neviem normalne jest.Bud nejem,alebo sa prezieram.Neviem si udrzat stalu vahu.A menstruaciu nemam uz od decembra,vrati sa mi niekedy?Viem ,ze to nie je dobre..poradte.Neviem jest normalne,pravidelne..a vadi vobec ze nemam menstruaciu? asi ano...co robit?

krpa

ahooj!niekomu to povedz ,mame alebo tak.je to naozaj nebezpecne a mali by ste niekam zajst.odbornici ti uz pomozu a hlavne si musis verit ze to zvladnes.

...

laura 7..Ja sa uz praveze snazim jest,lenze akonahke zacnem,zjem vsetko co vidim.Ja ani neviem preco..potom zase nejem.. a to je taky kruh...ale chcem to uz zmenit..ale ono to dako nejde,ale snazim sa:/snad to bude raz uz ok..

laura7

Skôr ako gynekológa by si mala navštíviť psychiatra. Myslím, že máš poruchu stravovania a to sa odohráva v hlave. Nespoliehaj sa na to, že to zvládneš sama, lebo to nadobudne také rozmery, že ti pôjde o život a nie o neplodnosť. Myslím to vážne.

...

julishka..si mila,dakujem.Hadam sa vsetko upravi,ak nebudem zas robit dake hluposti..hmm.Drzim palce aj ja tebe.Skus zvysit prijem potravy a znizit vydaj.Mozno papas vela,ale asi sa vela aj hybes a tak to aj spalis..drzim palce:)

julishka

... ak xceš mať detičky, tak si myslím, že by si mala ísť ku gynekológovi, resp. gynekologičke. Ale problém bude asi v tom schudnutí. Ak začneš normálne jesť, tak sa to možno upraví. Pamätaj si, že si pekná aj bez toho, aby si musela schudnúť 2 kg... potom ďalšie 2kg... Možno si myslíš že mne sa to ľahko hovorí, keď už mám manžela, deti... Ale je to omyl. Mám iba 14 a mojím problémom je zasa chudosť aj keď jem všeeeeetko čo chcem. Držím prstíky.

lenusik

ja sa prezieram stale... asi pre 2tyzdnami aj skor som nejedavala...nemala som cas ani chut... no a kramy som nemala asi 8 mesiacov...az teraz mi prisli...myslim ze je to v poho... ale mala by si zajst k dokorovy koli tym kramom,ja som nebola,ale uz som chcela ist..no nastastie mi prisli.-)
papa

...

cize ak budem pravidelne jest,vsetko sa da do poriadku?Este by som chcela schudnut take 2-3 kila a potom sa pokusim normalne jest,aj ked som si to hovorila uz velakrat.Neplodna?..Hmm..

...

dakujem za rady,asi by som mala normalne jest.Ale neviem ,ci to dokazem.Idem sa asi pozret na prispevky o anorexii.Som chuda,ale stale sa mi moja postava nepaci.Chudnem.Nejem,potom zerem..a tak stale dokola..a vadi toze nemam menstruaciu?Co sa deje s telom?dakujem