Mam 17 a som zalubena do ženateho chlapa jeho manželstvo sa rozpada a ja som trošku k tomu dopomohla,je to laska a ta laska je opätovana,zalubili sme sa do seba ,bozky a potom aj sex,ale je tu problem milovali sme sa bez ochrany a ja mam obavy že som "v tom". Čo mam robit? Mam ist k doktorovi? Nikdy som tam ešte nebola,a mame to povedat nemôžem sme velmi katolicka rodina (hlavne moja mama)
Sex zo ženatým mužom
povedala by som, ze mu doslo z akeho dovodu sa mu vyhybas a asi to je rozumny chlap, kedze s tym nerobi nic. Asi je tomu celkom rad. Netrap sa, najdes si toho svojho.
Aj ja ľúbim muža, ktorý je už teraz ženatý. Je to môj šéf. Nakoľko som si vedomá, že to nemá budúcnosť, zvolila som možnosť, že naňho zabudnem. Ale ako? Je pravda, že sa mu vyhýbam, čo si aj on všimol, ale čo mi zostáva, keď každé stretnutie mi v duši spôsobí pobláznenie a potom bolesť. Milujem, ho leho má úžasné povahové vlastnosti. Robotu nemôžem zmeniť, lebo by to bola totálna blbosť, nakoľko som s platom spokojná. No neviem, čo si o mne myslím, nakoľko si je vedomí, že sa mu úmyselne vyhýbam...
Bojim sa- neurazala som ta ja, ani ta nespinim.Povedala som svoj nazor,ktory som si urobila na zaklade tvojich odpovedi.To,ze si naivna si myslim stale.To nie je urazka.V nazve tvojho prispevku je SEX so zenacom.Teraz vravis,ze je uz rozvedeny-takze si nespravne informovala.Ak je uz rozvedeny a mate sa ozaj radi - prajem vam vsetko dobre,aby sa vasa zamilovanost aj po roku,dvoch premenila na ozajstnu lasku,ktora spociva v obetovani sa pre druheho /navzajom-nie jednostranne/.Pekne Vianoce prajem.
Jóój no tak ma sex zo ženáčom,a čo ma být? A já by som chcel sex( ale velký) zo ženáčom,vzrušuje ma to,a čo je na tom? Ved keby si môjko moje nemala dobrý pocit,ved ten tvoj priatel ti zarába,kupi ti tabletôčku-ty ju spapkáš a život ide dalej,nemusíš íst ani na gynekológiu,je to voľne v predaji v lekárni..a je po probleme, a čo ta tu strašia že nežiaduce účinky? to je blbost velká! nič ti nebude!vet na každej tablete je niaký ten nežiaduci účinok naprikal vitamíny.
ja som mala 20 a moj priatel 30..zoznamili sme sa tak nahodou..povedal,ze sa rozvadza a ma 6 rocneho syna...so svojou zenou nezil dva roky..byval sam..bol s ineho mesta..zalubili sme sa do seba..prestahoval sa za mnou ..zacali sme spolu byvat.vsetko bolo v poriadku a pekne..az do chvyle pokial neprisiel o pracu-to bolo po troch mesiacoch co sme boli spolu..ok ved aj to sa stava..no pracu nemal rok,tahala som vsetko sama,jeho rodina sa mu otocila chrbtom,podotykam nie koly mne!!!..takze nemal nikoho len mna..bolo to fajn..no nasiel si pracu velmi dobre platenu..a vtedy to zacalo..zacal sa povysovat nadomna..ze ja nezarabam tolko ako on..atd...podotykam..ze ja som posielala peniaze pre jeho dieta -vyzivne..aby ho jeho zena neudala!..robila som to preto,lebo som ho lubila..a pacili sa mi jeho nazory na zivot na vsetko...no dopadla som asi tak,ze mi nechal same dlzoby..nic mi neplati,nevracia..po case som sa dozvedela ze podvadzal..jeho ex zena ma v exekucii byt..a jeho priatelke nejakej dlhujem vela penazi..takze asi tak k rozvedenym a zenatym muzom...zazila som..nikdy viac...vela mladych bab pritahuju strasi muzi..lebo si myslia ze su rozumnejsi..no pravda je asi taka ze su rozumnejsi v oblbovani..ako sa hovori-mladeho si este prevychovas..ale starsieho uz nie..)))
inak cest vynimkam..)))
Wedela som že ake to budu reakcie (myslim tie negativne-ktore idu proti mne).Aj som si povedala že už ani nenapišem,ale nedam sa tu špinit sona_42 si mysli o sebe že ked ma 42 a ja som mala teraz 17,že ja som naivka...budiš..myslite si že aj toho vašho manžela pojdem ulovit? tak to nie! Ja nie som Ku.... . Mame sa sa radi! a nie je to len o sexe ale aj o niečom inom čo ty asi nikdy nepochopiš!!! Gabko: Ešte raz diky za radu,pomohla my,u doktora som dopadla dobre,a ten moj priatel povedal že ked by som bola tehotna a chcela by som to maličke nechat nebol by proti,mam posledny rok na strednej ešte pred sebou a ten preiatel je už rozvedeny (myslim svetskym sudom) (ale podla mojej mamy je ženaty do konca života pred Bohom) len tolko k tomu,už fakt nebudem pisat,nema to cenu sa tu dohadovat.ČAFFte