Ahojte,som z Martina a chcem sa spytat ,ci neviete o kadernictve v okoli,kde predlzuju vlasy?Kolko to trva,prip.kolko to stoji?Musim si objednat vlasy sama?A kolko mi to bude drzat na hlave?Ako ich mam potom udrziavat?
predlzenie vlasov
Mám micro ring :-) mrkni na clipinhair, ta si kupis vsetko k tomu, vlasky, atd..:-)
dakujem ,to by bolo fajn, keby to doma zmakneme :-) akou metodou ste to robili prosim?
Mne s tým pomáhala kamoška doma a zvládli sme to :) cena super, takže ak ti niekto pomôže, bude to v pohode?
tiez by som si chcela nechat predlzit. ale kde? v salone? doma? ate skusenosti?
awojte..ja by som si ties cchcela dat predlzit vlasy..chcela by som take pramene okolo 50-60 cm...inak tie mikrokuzky...niekde som ccitala ze vraj v ciernych vlasoch ich dost vidno..:(.je to pravda??..myslite ze na cierne vlasy je lepsi keratin alebo nejaka ina technika..??..
luci: kebyse mi vlasky nerastu tak pomaly..tak to neriesim a pockam si na svoje dlhee..:D..urcite je to lepsie ako predlzene..kebyse mam svoje vlasy po pas tak ako ty..tak jasne ze by som ich za umele nemenila..:D:D..
www.predlzenievlasov.blog.cz
Predlzenie vlasov keratinom po dobu 3 mesiacov, 100 PRAMENOV, 100% VLAS,ZA 100 % NIZKU CENU A TO 11.000,-SK !!! Zavolajte a objednajte sa uz teraz na 0911845041 A KLIKNITE SI NA STRANKU www.predlzenievlasov.blog.cz kde sa dozviete viaco vlasoch a predlzovani !
nevie niekto kde robia afro v okoli levic
Ja predlžujem vlasy ak máte záujem na viac informácií napíšte mi na janajuha@zoznam.sk
a prečo si nenecháte vlasy dorásť?
nieje to lepšie ked sú proste ,,tvoje,,
myslim že by s tým bolo omnoo menej roboti, ja mám svoje vlasy skoro po pás a nikdy by som nemenila za umelé
cauko....ja mqm predlzene vlasy je to fajn citim sa celkom inak mozem si robit ucesi ake chem .....tak do toho kocky odporucam.......