Diacneal..ako proti akne?:/

krask

uz som to tu pisala...ale ja odporucam a hovorim, ze zabera kozmetika Vichy Normaderm, je sice draha, ale vysledok stoji za to.

kvetka

a ja som tiez mala ten diacneal anonymka,ale co ja viem.ako avene je super.velmi mi pomohol gel ECLARAN sa to vola.je super a ani moc nevysusuje.vsetci hovoria aku mam super plet.a potom aj ta ceruzka na akne od avene je dobra.a hlavne nepouzivaj prosim ta make up.ale radsej puder,lebo make up masti a tiez nie je vhodny na akne.ani ten najlepsi,vravim podla vlastnej skusenosti.ahoj

alenaki

Ahoj. A bola si u koznej lekarky? Ta by mala zistit predovsetkym povod akne, a urcit liecbu. Viem, ze by mala z vyrazky odobrat vatovou tycinkou vzorku a poslat na preskumanie... niekomu zabera krem, niekomu vodicka, a mne predpisala antibiotika...! A pomohlo!

misik

ten zineryt sice funguje, po par dnoch som videla rozdiel a asi po mesiaci som mala plet uplne cistu, ale hned jak som ho prestala pouzivat sa to vsteko vratilo..tak neviem..potom som ho skusala este raz a uz nefungoval..a aj tak nie je pre plet asi najzdravsi:(

aťa

Anonymka! Zineryt dostaneš na predpis, doplácaš cca 150 Sk, ináč stojí okolo 350 Sk. Je to zarábaná vodička vysušuje a až potom odlupuje.Brácho vyzeral ako bodkovaná lienka, od marca sa lieči postupne tým, čo som Ti napísala a teraz má skoro celkom čistú pleť.Teraz používa Imazol Plus- ten vyhlaďuje nerovnosti po akné.Neviem, či som Ti dobre poradila, dúfam, že áno. Držím Ti palce, nech už skúsiš akúkoľvek liečbu, len aby Ti pomohla. čauko!

anonymka

aťa..ahojky. A ako ten Zinerit posobi prosim? Skor vysusuje a odlupuje,al.naopak? Kolko v lekarni stoji? Ja teraz pouzivam Diacneal,ale hmmm..ved uvidime,dakujem ti:)

aťa

Ahoj Anonymka!
Na akné Ti doporučím "Zinerit"/cca 2 mesiace/ a potom prejdi na "Skinoren" a "Imazol Plus". Účinok nie je okamžitý, je potrebná dlhšia doba.A ak by si to skúsila dľa mojej rady, tak musíš používat pleťovú vodu, ktorá neobsahuje alkohol.Tak sa maj a napíš či Ti moja rada pomohla. Ahoj!