Baby pomozte surne

vierka

Vôbec sa nemáš čoho báť.Môžno sa nebojíš toho,čo sa tam bude diať,skôr sa trochu hanbíš.Pokiaľ si panna,urobí ti len výter s takou tenulinkou štetôčkou a predpíše ti lieky.Ináč,je dobré,keď budeš mať stále po ruke mastičku Canesten/pomôže úžasne na také vonkajšie svrbenie.Keď je to v pošve,musí byť aj ďalšia liečba čapíkmi do pošvy.

dadka

nic sa neboj, vysetrenie vobec neni take hrozne ako mozno zda. Pripada ti divne lebo nie si zvyknuta ukazovat ,,to tam dole,, niekomu. Budes sa kusocek hanbit, ale myslim ze doktor bude mily a privetivy ked tam budes po prvykrat a pochopi ze sa hanbis, nic neboj. a pokial si panna tak si ta len prezrie a nebude ti robit ni take hrozne. tak sup do toho:-)

patrinka

baby ani ja som este nebola u ginekologa mam tiez 15 ale strasne sa bojim taqeho vysetrenia ako sa to robi ak mozte poradte mi dakujem welmi pekne!!:)ps.boli pri tom vysetreni nieco???

škrupinka

sisinka, čím skôr, tým lepšie za chvíľu ťa to môže začať nepríjemne svrbieť a páliť, zvykne to byť mykóza po užívaní antibiotik, zdôver sa mame a neotáľaj...je to jednoduchá liečba...neboj!!!

bibi

ahoooj,
asi sa bojis vysetrenia...nebooj, ja som sice dost starsia a priznam sa ti, ze len nedavno som bola na gynde prvy raz, ale ak je lekar ku ktoremu oki a napr. ti ho doporuci niekto , nemas sa preco bat, ak to nic nebude, aspon budes mat prve vysetrenie za sebou, ak to nieco bude da ti lieky a za par dni si oki....nemas co stratit...drz sa