OTÁZKA

serena

Ahoj hyacinta.Ta krv mohla byt kludne aj z toho,ze si pri sexe nebola dostatocne vlhka a doslo k malym rankam.Zelam pekny vecer.

xsinty

no ale pannou už isto nie je, ked píše, že mal na kondome krv...jedine, že by jej ju nepretrhol a počas toho dostala kramy...ale to silne pochybujem...

Gapko

No neviem ak sa nepretrhne blana tak je podla mna panna teda aj po sexe moze byt baba panna a aj bez sexu moze stratit panenstvo zlezi od toho z akeho uhla sa na to pozerate ale tecnicky si myslim ze baba moze byt po sexe panna preto

preto tie reakcie boli podla mna blbe

michall.k

tak,tak...toto forum je o tom aby si tu ludia radili a nie vysmievali!!! Ano,nie si už panna,mala si sexualny pomer t.j už nemôžeš byt panna,a aj keby ti nepretrhol panensku blanu,aj tak by si už nebola panna,lebo si mala sexualny stik a on bol v tebe....

hyacinta

Buzogan: Nie neviem, tak mi to prosím ťa vysvetli ak si taký múdry!!!Už ma to začína srať tie vaše odpovede

občanka

Tak ako sa všetci nehnevajte, ale sui myslím, že toto fórum je na to aby sa odpovedalo na otázky a nie vysmievalo a nadávalo.tak to je vaša inteligencia a vy sa chvastáte sexeom, že akí ste skúsení.No tak to je trapas a nie to že sa niekto spýta, že či je panna alebo nie.keby ste to napísali aspoň služne a nie tak vulgárne!!!!!!Hanba

buzogan

samozrejme ze si oneho neprisla..ako ta toto vobec mohlo napadnut..co ty nevies ako sa prichadza o pannenstvo??? tak to je naozaj sila

hhhhhhh

tak tato otazak asi vyhrava ..ked som ju precitala som skoro odpadla.......neskutocne nieco ty mas kolko rokov prosim ta 4 ked sa pytas tak hluuupe otazky???nevies ako sa prichadza o panenstvo ??ked ne ani nesexuj..tato otazka bola na urovni 5 rocneho decka...