Kedy otehotniet???

Príspevok v téme: Kedy otehotniet???
Cathryn

chcela by som otehotniet,ale nie som si ista,ci sa mi to podari...asi 4 roky som pouzivala antikoncepcne tablety a pred mesiacom som ich vysadila...je mozne otehotniet hned v prvom mesiaci po ukoncenii hormonalnej antikoncepcie???a dalsim problemom je,ze som kedysi mavala caste zapaly vajecnikov...moze to mat vplyv na otehotnenie???

fgyj

niektore zeny otehotneju neskor a nie hned.na modrom konikovy je plno zien co sa im nedarilo a teraz su tehotne po roku ..roku a pol alebo az po troch rokoch im to vyslo.....vraj sa nema na to upinat clovek lebo to nevide..to vacsinou necakane chodi...ked to clovek caka asi nie

cathryn20

no...menstruacia mi uz meska niekolko dni...ale test bol negativny...neviem,vo vnutri mam divny pocit,ze nemozem mat deticky...preto sa trapim a neviem co mam robit,pretoze po dietatku strasne tuzim...

rtyyy

myslim ze otehotniet sa da aj s cystou to by problem asi nebol...a ked si hento mala liecene snad ani tam nebude ziadny..ved vyskusaj a ked sa nepodari tak po roku a pol chod lekarovi..my tiez chceme babo teraz..zatial skusame asi 5 mesiac ale tento posledny som sa snazila kazdy druhy den skor..lebo nesledujem plodne dni neviem jak to mam ani poriadne len odhadujem..a predtym sme sa nesnazili skoro nijako..ja som mala zasa umele prerusenie pred 2 rokmi asi v 8 tyzdni...mne sa stala taka vec pred par mesiacmi ze my meskala uz ms asi 12 dni a aj testy mi vysli 2 pozitivne som myslela ze som tehotna uz som to aj chlapovi povedala..ale dostala som o 2 dninato..=o/tak mozno som to potratila..vraj vela tehotenstiev tak konci ze zena ani nevie ze bola tehotna..len jej proste dlhsie menzes meska a potom pride..A neboj podari sa ti otehotniet urcite a dufam ze aj mne =)Musime myslet pozitivne a raz to pride..verim tomu=)

cathryn20

No mavala som to vacsinou liecene,ale obcas sa stalo,ze som nemala cas sa tym zaoberat...neskor som sa liecila na cystu..chceli mi vyoperovat vajecnik...ale odmietla som to..tak sa to dlhodobo liecilo...a prave preto teraz neviem,co bude dalej...ci to nezanechalo nasledky...

rtyyy

to ze si brala antikoncepciu tam by problem nemal byt citala som ze otehotniet mozes hned po vysadeni...a k tym zapalom ak si to mala preliecene tak by nemal byt problem snad..bola si u lekara vtedy stym ?