chalani piste pls :)

Príspevok v téme: chalani piste pls :)
jenua

ahojte. mam taku otazku co si hlavne vsimate na babach? postavu, spravanie alebo celkovu osobnost? ja sa sice nestazujem, ale niekedy vazne neviem co na mne tolki chalani vidia... hned ako sa s nejakym chalanom lepsie spoznam povie mi ze ma lubi... ze som super baba... a takemu urcite nejde len o sex lebo mam 16, nespala som s nikym a oni to vedia. co na mne vidia ked vraj som pekna ale urcite nie najkrajsia...ani postavu nemam bohvieaku (vacsi zadok aj stehna)..to ma sice trapilo ale uz mi je to jedno, teda sebavedomie mi rozhodne nechyba ale namyslena som neni :) vazne neviem... co ich ku mne tak pritahuje?????

Gapko

No pravda o chalanoch je podla mna takato najprv si vsimneme peknu babu a zacneme s nou kecat a potom az aka je uzasna vacsina chalanou chce sex alebo chodit s peknou babou popripade sarmantnou ale dolezi te je neskor {ked to pochopime} aka ta baba je a kedze clovek je sebecky ako sa pri nej citime napriklad ja mam rad ked je baba vtipna a ukecana nie taka sucha

ale ked ide po tebe vela chalanov tak to bube asi vzhladom

a baby aj muzi su viac pritazlivy ked maji priatela {podla mna moje skusenosti}

rospan

noo.. ja si hlavne vsimam ako sa to dievca sprava, ako sa citim s nou, ale tiez si vsimam 1. tvar 2. kozy 3. zadok, ale hlavne ide o charakter co mate s toho ked mate dievca jak slak, ale je sprosta jak KVANKVOKANU :)

barar onan

.....si jednoducho SEXY :)
No ja si prve vsimnem ako ma zena upravene vlasy. To vidno aj z dialky. Potom oci, tvar celkovo, ak je mila tak 100 bodov. a az potom postavu no, zadok a prsia. Ale ty ich podla mna zmotas vystupovanim ;) drz sa a nemotaj ich moc