Spartnerkou sme začali spolu chodiť pred siedmimy mesiacmy a sexuálne spolu žijeme styry mesiace. No vyskytol sa u ´mňa problém v sexuálnej stránke. v poslednej dobe mám problémy s úplným stoporením čo ma desí lebo partnerka ho dobre necíti.Taktiež som zistzil že erakcia je nepravidelná, že raz to na mňa príde priskoro alebo pootom mám problém dosiahnuť vyvrcholenie. no tento preblém ma velmi desí a pravdu povediac cítim sa taký ménecenný. No i presto že moja partnerka je my v tomto oporou a neustále ma povzbudzuje, tak sa bojím čo bude ďalej a nutí ma to čo raz častejšie premýšľať. Určite ma chápete chlapy. Prosím ked viete poradte budem vám velmi vdačný...
Moj malý-velký problém...
Na to sa vravy ako si to zena postavy tak to ma??Tvoj problem to urcite neny ale jej ze je neskusena
Biele bodky sú pravdepodobne len mazové žliazky. Do každého vlásku ochlpenia vyúsuje mazová a potná ž¾aza. Hlavne v období pohlavného dozrievania tieto ž¾azy zaèínajú produkova maz a pot. Keï je tvorba mazu zvýšená vytvárajú sa biele bodky. Potešite¾ná správa pre vás je, že nie sú smrte¾né. Neodporúèajú sa vytláèa, nako¾ko môže dojs k infekcií.
Odporúèam navštívi urológa, ktorý vylúèi iné ochorenie, napríklad vírusové ochorenie, tzv. kondylómy, ktoré sú prenosné, hoci lieèite¾né. Dostanete od lekára nejakú vodièku, mas èi rady, aby ste si penis a vajcia umývali v kamilkách atï. S plnou vážnosou vám môžem poveda, že niè z toho vám nepomôže. Také biele bodky by mali ustúpi po istom èase, alebo sa treba s nimi spriateli. Treba však dodržiava hygienu a rozumnú životosprávu.
Ako povzbudenie by som vám, ale rád povedal, že každý piaty muž vlastní penis s bielymi bodkami, trend je rastúci, ženy bažia po novom vzrušení a nestaèí im obyèajný 25 centimetrový penis, navliekajú partnerom vrúbkované kondómy, používajú rôzne druhy vibrátorov s výhonkami, rady experimentujú, potrebujú skrátka nieèo nové. Hlavu hore a hor sa uskutoèòova nenaplnené túžby.
toto som kopiroval z
www.inzine.sk
este toto si precitaj ale je to trosku 18+
eff to berie zo zenskej stranky. chlapi so sustredenim vacsinou problem nemaju.
no to by som nepodcenoval , ak mas problemy s erekciou, tak to moze byt naviazane na problemy so srdcom. Chod minimalne za sexuologom. V 21 to neni normalne.
Ahoj elf je viemže gramatika mi moc nejde to priznávam... Mám 21 rokov a hej povedala mi to aj partnerka, že aby som sa uvolnil a nechal sa viesť vášňou. Ďakujem, že si mi poradila a hej nemožem to brať tak vážne bo potom to dopadá ako to dopadá. No a tie pojmy sa mi treocha pletú tak som sa navyše aj strápnil...
mily lubomir marko...v prvom rade sa zdokonal v gramatike...ale nepodstatne....v druhom rade si trosku ozrejmi pojmy typu erekcia...z kontextu som usudila ze mas namysli ejakulaciu...a teraz k veci...chapem, ze to moze byt pre teba znepokojujuce, ale rada by som vedela, kolko mas rokov, lebo moze to byt jeden z faktorov a dalej myslim, hoci nie som chlap, dolezita je sustredenost...skus nemysliet stale na to, ako to cele dopadne a nechaj sa len unasat prijemnym sexom, hm? osobne si myslim, ze problem je len v psychike...