Ma niekto skusenosti s Colonixom( Dr.Natura)?

ga12

Ahojte,ja sa chcem podelit o skusenosti s prípravkom colonix je super velmi mi pohol čo sa týka trávenia a vyprázdnobania sa.Je to detoxikácia organizmu.Dočítala som sa o tomto prípravku v novinách a hned som si ho objednala.Priznám sa neverila som tomu až kým som si tento prípravok neobjednala a neodskušala.

kiwi

Ahojte,ja s tym skusenosti mam, kuru som uzivala tri mesiace a doporucujem to. Co so mna "vyslo", bolo presne ako na tych fotkach, aj som schudla 8kg a naspäť som ich nepribrala, brucho mám skutočne ploche, travenie sa mi upravilo. Je so super produkt.

vd500

Ahojte, zijem v USA a traja clenovia z mojej rodiny sme kupili Colonix a Toxinout od www.drnatura.com je to tu tiez strasne drahe a u Vas sa to nebude dat zaplatit. Odporuca sa minimum kura dvoch mesiacov idealne tri. Po dvoch tyzdnoch zo mna vysli hrozne veci ake uvidite na jej nete. Produkt je famozny.

Jana_PO

Engel, skus si pozriet stranku www.finclub.sk
tam najdes aj spominany vyrobok Colonix a na Slovensku sa uz distribuuje. Ide o ciste bylinne finske produkty.Ja sama ho mam doma, objednala som si ho pred tyzdom takze nemozem Ti este povedat ake su vysledky, ale objednala som si ho na zaklade odporucania mojej kamaratky, ktorej velmi pomohol.Moze sa priamo skontaktovat aj s poradcami Finclubu, su velmi prijemny a radi vysvetlia vsetko co sa tyka ucinkov a uzivania tychto "liekov".

engel

Budem Vam vdacna,RNG ak mi napisete kde to mozem dostat. ingaing1@orangemail.sk A este raz uprimna vdaka za pomoc a Vas cas :-)

RNG

engel, napisal som ti,formula je povodne od Rene Caisse, dr Hulda Clark to pouziva na svojej klinika, a tiez predava na nete.

RNG

Pokial viem, zialbohu tie produkty na Slovenskom trhu este nie su, hoci by to mebol problem z domacich zdrojopv vyrobit.
Palina prava, staci 3 listky denne(vysusene, rozdrvene naplnene do zelatinovych kapsul, cerstvo mlete klinceky v kapsuliach, zacat s 3x400 mg a postupne zvysit az na 9x400 mg.
Vytazok zo supky zeleneho vlasskeho orecha mozno pripravit z cerstvej supky, zaliat 1:jednej cistym alkoholom(96%), luhovat 2-3 tyzdne a zliat.
Pouzivat niekolko kvapiek denne.
Recept je zalozeny na povodnom osvecenom recepte Huldy Clark
Daj mi e-mail, napisem ti, kde to mozes dostat

engel

RNG!Vdaka za velmi hodnotny prispevok!Len by som sa chcela opytat na nejaky konkretny nazov takejto 21-dnovej kury(obsahujucu palinu,orech...).Existuje nieco take kompletne na predaj alebo treba samostatne nakombinovat jednotlive zlozky?Bola by som velmi rada,keby existoval uz hotovy produkt s vami uvedenou ucinnou kombinaciou.Ak existue a ma nazov,poradte prosim vas,kde sa da kupit. A este vas poprosim o Vas nazor: da sa skombinovat s touto 21-dn. ocistnou kurou aj prijem vlakniny na vycistenie criev?Aky produkt podla Vas je najucinnejsi?Ja sa omluvam za to,ze kladiem Vam taketo konkretne otazky,ale zijem v zahranici a chcela by som tie konkretne produkty,co su na slovenskom trhu objednat.Preto si velmi ocenim Vasu radu.Vopred vdaka!