caute...ake mate skusenosti s escapelle..pocula som,ze postinor bol lepsi..ale ze sa uz nevyraba! ja som pred 3tyzdnami pouzila escapelle a nebolo mi nejak ani velmi zle ani som nemala hnacku ani nic..mozno sa mi trosku tocila hlava a bolo mi zle od zaludka..ale inak ziadne vedlajsie priznaky...s piatelom som spala 3.den menstruacie a beriem aj antikoncepciu ale prave v tom case som vynechala predposlednu tabletku... po zobrati escapelle som mala "kramy" este asi tyzden..ale len take slabulinke..skor som spinila len... a teraz mavam cez den zavraty, byva mi zle aj od zaludka... zajtra by som mala dostat menzes ale hrozne sa bojim,ze som v tom... ! citala som viacero prispevkov, kde baby hovorili,ze im tato tabletka nezabrala... :(
ESCAPELLE
takze moja skusenost: tabletku som zobrala tento mesiac, cca 9 hodin "po".
tiez som citala vsetky mozne prispevky na roznych forach, kde som sa docitala, ze v mnohych pripadoch tabletka prave v obdobi tzv. plodnych dni nezabrala a to bol moj pripad a ked sa to blizilo kupovala som tehotenske testy.... ale podstata je, ze, ze vcera som TO dostala a presne na 29 den cyklu, takze ZABRALA :-)
Lebo ak ti to nedoslo tak radsej chod
aj ja som to cital ze by si mala a este ucitnost tabletky je 95% co je dost mala takze kazda 20 ma sancu otehotniet co sice tiez nemusi byt ale moze
tu som cital ze 95%
www.plus1den.sk
inak teraz som citala neico o tom,ze ak si pouzila escapelle a sa ti nedostavia kramy do 5 dni,tak mas navstivit gynekologa... a
ze ta tabletka ti mala vyvolat umelo kramy... no neviem, ale ked som ju zobrala pocas menstruacie,tak ako mi mohla vyvolat dalsie kramy???:/
bibi ty si dostala kramy presne na den tak ako si mala????
tak snad mi zaberie.. uz mi to meska 2.den... ale mam hrozne zavraty,mam pocit,ze kazdu chvilu odpadnem... :( ale taketo priznaky by som nemala po 3.tyzdnoch tehotenstva, nie? az neskor... aspon myslim a dufam :) ale mne takto byvalo zle aj tesne pred menzesom..tak sa tym ukludnujem... ale tak odkedy beriem antikoncepciu,tak som vzdy dostala kramy v ten isty den a takmer v tu istu hodinu... :(
cawte, ja som tu "hormonalnu bombu" vzala pred troma tyzdnami a nastastie som kramy dostala tak ako som mala, len ako ste uz spominali bolo mi zle od zaludka, mala som zavraty ataak...inak nic, tiez som sa bala, ze ci zabrala, mne zas vsetky moje zname hovoria, ze ima zabrala...samozrejme je tam sanca , ze nie, ale podla mna sa nemas coho bat....ale urcite nie je dobre brat to casto.....dost to skodi.....inak tie dva tyzdne co som cakala teraz na kramy, boli jedne z najhorsich v mojom zivote...takze chapem tvoj strasch..tiez som si to odzila, ani aj som nemohla spat a v noci sa budila...
ahoj, ja som ju zobrala dnes, fakt je taka neucinna? a ona ma vyvolat mentruaciu? alebo co?
este tie zavraty mozem teoreticky mat aj z toho,ze posledny tyzden vobec nespavam.. chodievam spat kazdy den aj o 4 rano.. a o 9 vstavam... takze mozno som len vycerpana...:( ja neviem uz.. hrozne sa bojim... :(