prosím vás poraďte mi najlepšiu značku kondomov...alebo proste aký by sme mi poradili?
Kondom
mas f pici....:)
Kondomy su pekna blbost a nespolahliva este k tomu ..vlastna skusenost..ked uz pouzivate kondom tak aspon nech sa partner urobi vonku a ne do vas..
no tak sa raz dostavia ale teraz sa chcem milovať s priateľom ale zatial bez detí...miliony žien beru antikoncepciu...a ja som si s nou viac istá ako s kondomom...s kondomom som sa vždy bála...ešte ked som nebrala HAK, tak sme to skúšali aj bez kond. ale iba kratučko a podla plodných a neplodných dní...a veľmi sa nám to obom lubilo je to niečo iné a omnoho krajšie...ale každý má na to svoj názor...
to je každého jeho vec...ja viem aké to je aj s kondomom, tiež sme to na začiatku skúšali s ním/dokonca nám raz aj praskol/ a nemám vek na to a ani nie som pripravená byť tak skoro mamou...a preto som omnoho pokojnejšia a kludnejšia ked beriem HAK...viem, že na každého pôsobí HAK inak ale ja z nej ťažké vedlajšie účinky nemám, takže je to v pohodke...a vždy ked dostaneme na seba chuť a nemáme pri sebe kondom, nemusíme rýchlo utekať do obchodu...nie som až tak proti kondomom ale je to také nádherné, ked milovanú osobu cítiš uplne celú...
ved ja to poznam ;)
tak gabca vidis ;) xinty je prikladom toho ze niekto nema rad kondomy :)... no my sme spolu asi tak 10 mesiacov a zachvilu sa k nej aj nastahujem ;) pre xinty: je mi uplne jasne ze bez kondonu to bude lepsie ale sme tak trochu maladi nato aby sme to riskovali ;)
ako to môžete robiť s kondomom?neviete čo je to sex pokial to nevyskúšate bez neho...a ešte k tomu s milovanou osobou...je to ten najkrajší pocit aký existuje...s kondomom je to ako keby ste to robili cez igelit...