Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kondom

bbbbbbbbbbb

Kondomy su pekna blbost a nespolahliva este k tomu ..vlastna skusenost..ked uz pouzivate kondom tak aspon nech sa partner urobi vonku a ne do vas..

xsinty

no tak sa raz dostavia ale teraz sa chcem milovať s priateľom ale zatial bez detí...miliony žien beru antikoncepciu...a ja som si s nou viac istá ako s kondomom...s kondomom som sa vždy bála...ešte ked som nebrala HAK, tak sme to skúšali aj bez kond. ale iba kratučko a podla plodných a neplodných dní...a veľmi sa nám to obom lubilo je to niečo iné a omnoho krajšie...ale každý má na to svoj názor...

gabca

ja viem ze je to super ked sa citite uplne....ale ver tomu ze aj ked necitis nejake vedlajsie ucinky z hak tak raz sa isto dostavia, nikomu ich neprajem....ale bohuzial je to realita....

xsinty

to je každého jeho vec...ja viem aké to je aj s kondomom, tiež sme to na začiatku skúšali s ním/dokonca nám raz aj praskol/ a nemám vek na to a ani nie som pripravená byť tak skoro mamou...a preto som omnoho pokojnejšia a kludnejšia ked beriem HAK...viem, že na každého pôsobí HAK inak ale ja z nej ťažké vedlajšie účinky nemám, takže je to v pohodke...a vždy ked dostaneme na seba chuť a nemáme pri sebe kondom, nemusíme rýchlo utekať do obchodu...nie som až tak proti kondomom ale je to také nádherné, ked milovanú osobu cítiš uplne celú...

gabca

nehovorim ze bez kondomu to neni dobre....je to super....ale mne je super stale ked som s polovickou svojou...ci je tam kondom alebo nie....a myslim ze o to ide :)

teh_masterer

tak gabca vidis ;) xinty je prikladom toho ze niekto nema rad kondomy :)... no my sme spolu asi tak 10 mesiacov a zachvilu sa k nej aj nastahujem ;) pre xinty: je mi uplne jasne ze bez kondonu to bude lepsie ale sme tak trochu maladi nato aby sme to riskovali ;)

gabca

velmi dobre viem ake je to citit milovanu osobu.....ale nie som taka hlupa ze to budem robit bez kondomu a otehotniem alebo este lepsie budem sa pchat svinskymi tabletkami ktore mi znicia zdravie....

xsinty

ako to môžete robiť s kondomom?neviete čo je to sex pokial to nevyskúšate bez neho...a ešte k tomu s milovanou osobou...je to ten najkrajší pocit aký existuje...s kondomom je to ako keby ste to robili cez igelit...