Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomozte miii prosiiim

Príspevok v téme: pomozte miii prosiiim
jaajaaajaaajaaajaaa

na zalude je prirastene koza,ktora sa mi odtrhla.zrastlo to ale to co bolo prirastene k spicke zaluda mi nezrastro.mam to zrastene nizsie a ked mi ho priatelka zacne honit tak sa to vzdy natrhne.co mam robit???mam byt bez sexu nech sa mi to riadne zarastie alebo vyhladat doktora???dufam,ze ste pochopili co mi je lebo je to tezko vysvetlit

15897

tak to potom nemam sajnu o com rozpravas ale aj tak by si mal zajst za lekarom urologom nic zato nedas a ktovie preco mas ten problem vies aby si potom z toho nemal vacsi

jaajaaajaaajaaajaaa

15897 nie to neni ono viem co myslis to mi robili v dedstve.mne sa predkozka dava az moc dole lebo sam i to tam natrhlo

15897

a to ma stak od mala ze?nemas problemy so sexom?aspon pokial sa nemylim tak mas jednoducho predkozku ktorasa neda stiahnut je zrastena so zaludom?myslim si spravne ak ano tak to musis riesits urologom predkozka musi byt volna musi sa dat bezproblemov stahovat ale take nieco sa riesi este u malinkych deti teda chlapcov ak je to to co simyslim cim skor zajdi za urologom sam to do poriadku nedas