Dobrý deň, prosím poraďte mi niekto. Mala som chrípku, s vysokými teplotami. Užívala som najskôr Nurofen stop grip, potom paralen ( ten mi nezaberal) a potom mi lekárka predpísala Ibalgin. Všetko som užívala podľa predpisu. Dnes som už bez teploty, ale bolí ma brucho a mám hnačku sfarbenú do čierna. V príbalovom letáku od Ibalginu som sa dočítala, že liek môže mať nežiadúce účinky - krvácanie, čo sa prejaví do čierna sfarbenou stolicou. Lekárka ma chce poslať do nemocnice na infekčné. Vie niekto ako sa to lieči, alebo či to pominie samé. Do nemocnice ísť nemôžem, lebo mám dve malé deti a nemám ich kde nechať.
Čierna hnačka po chrípke.
to ti ani vzorku nekázala doniesť?Ani na tú hnačku ti nič nedala?Ja by som si na tvojom mieste dala aspoň čierne uhlie a ak to do zajtra neprestane,navštív ju opäť,nech ťa pošle na vyšetrenie
to si bola len u obvoďáka?Stolica je úplne čierna ako kolomaž?
nechápem prečo na ifekčné,keď podla všetkého ide o krvácanie GITu,teda v žalúdku alebo dvanádstniku..ja by som na tvojom mieste zašla za gastro lekárom,zatial si daj citrónovú šťavu(citron+voda) aby ti stiahlo to krvácanie.A to ti nenasadila ani nič proti krvácaniu?Ako dlho trvá tá čierna stolica?