dobrý den chcem sa spýtať či niekto má skúsenosť s prácou v noci. Mám zamestnanie na 4 zmeny . Zatial mi to nerobí nič závodná lekárka mi naznačila že mi nadovolí pracovať v noci.Diabetik som dva a pol mesiaca. Vopred Vám pekne dakujem.
práca v noci
Ahoj Kiti!!! aj ja som pracovala nejaký čas v 4zmennej prevádzke a môj organizmus vypovedal po necelých dvoch mesiacoch. nemohla som nič jesť(po mesiaci som mala o 5kg menej), nonstop mi bolo na vracanie, neskôr sa mi znižoval krvný tlak, hučalo mi v ušiach- až som bola donútená navštíviť lekára, ktorý konštatoval skolabovanie organizmu. aj ja som to zo začiatku v pohode zvládala, ale po čase som bola nevyspatá napriek tomu, že som sa vyspala, koľko sa mi dalo(tolerantný manžel aj dcéra:-). nakoniec som si dva týždne pomaródila(teda prespala a prejedla), váha sa mi vrátila späť a som na jednosmennej prevádzke. ak sa ti dá, vyhni sa 4zmennej prevádzke, je to na nič!!!
papa a hlavne pevné zdravie!!!
selie - to bol výrok bývalého premiera - Dzurindu. Vidno, že si nesledovala správy posledné 2-3 dni.
filaga tak ty si debil !!!!!!!!!!!!!!!!!! ked máš taký názor