je to stale horsie.......

Príspevok v téme: je to stale horsie.......
carrie

Chcela by som sa s vami podelit o svoj pribeh lebo mi už z toho začina sibat.Mam 26rokov,za sebou zle detstvo,rozpadnute manželstvo.....no a....skončila som u psychologa.Po rozvode s manželom som sa ako tak za pomoci antidepresiv zotavila.Konecne som si zacala verit a vtedy prisiel ON.Nasla som si priatela ktory ma prijal aj s dcerou a ktoreho mi každy zavidel pretože ma doslova nosil na rukach.Lenže ja som znova otehotnela a on sa zmenil.Postavil sa do ulohy šefa.Chcel riadit moj život a ja som sa vo vlastnom byte necitila doma.Chcel zmenit mna moje myslenie moje dieta moje zvyky,stravovanie,proste vsetko.Aj malu.Zo mna sa stala služka ktora mu nahradzuje matku.A ktora caka jeho dieta.A ktora stratila samu seba.Znova.Mam zakazane vychadzky a kamaratky no a on sa vyvaluje s ovladacom v ruke.Nikdy to neskonci????

zz

ahoj..som sice chlap ale mozno to bude to prave...najlepsie asi bude sa snim o tom porozpravat a kedze si od neho uplne(financne a byvanim)nezavisla tak mas esa v rukave pretoze ak mu naznacis ze vies zit v pohode bez neho, nebudes mat problem postarat sa o seba aj o deti tak to s nim (najma s jeho egom) riadne pohne, chlapi maju radi pocit ze suzeny na nich zavisle a zneuzivaju to potom ale ked zbadaju pravy opak zacnu si uvedomaovat ake ste vy zeny pre nich dolezite a ze bez vas im bude horsie..tak sa neboj mu ukazat ze sa nebojis byt bez neho-to ho vydesi najviac, ukaz mu ze si ta ma vazit ak chce byt s tebou. ak si to neuvedomi tak to nema cenu a je to asi hnup.stretol som sa uz s par prikladmi zo zivota kde manzelia po dlhorocnych vztahoch sa buchli do mladej baby a opustili manzelky, no tie sa zachovali tak ako pisem a chlapi sa poslusne po cca mesiaci vratili s kvetmi a ospravedlneniami..

bbb

...lenze ja som taka ista,lebo uz som tiez mohla nieco robit,aj lutujem,aj milujem.je to vsetko take komlikovane.A my mame byt na polovicu,lenze ja by som aj tak nechcela ostat v kraji kde byvam,lebo scasti za to moze aj okolie atd.pokus sa s nim o tom rozpravat.Mozno je to len nejaka jeho kriza,trva to uz dlho?vies ja to mam opacne,pri prvom rozvode som bola silna,lebo som bola aj zdrava.Ale teraz som aj ochorela,tak to zvladam velmi zle.Ale tiez to mam tak ako TY.To srdce mam take makke,ten prvy krok staci urobit,ale to zalezi na TEbe,a fakt sa z nim vazne porozpravaj.Je pravda,ze vela chlapov by potrebovalo nakopat do riti..............

carrie

to.bbb Ja mam kde ist,vlastne byt v ktorom byvame je moj,a finančne nezavisim od nikoho.Ja viem že najlepsi krok je kopnut ho do riti ale ked ja na to sakra nemam odvahu a este ho aj lutujem.Stale doplatim na svoje srdce.

bbb

Prajem pekny den carrie,ja tiez mam problemy vo vztahu,a tie uz trvaju 11rokov,chapem Ta preto,ale ak mas kam odyst tak ja by som na Tvojom mieste sla prec,ja by som zase chcela odyst ale nemam kde,a som zavisla na svojom druhovi.Lebo nemam pracu,a poviem Ti jedno,nie je dobre aby dcera vyrastala v takom prostredi,ovlivni ju to a moc.Ja to vidim u svojich deti.Ale co mam robit,ked nemam kde ist,a toho chlapi zneuzivaju.Ale,nakoniec Ty musis posudit,co je pre Teba najlepsie.Prajem krasny den.A ozvy sa obcas ak budes moct.

inuška

Také niečo vo fore už letelo, ale nič, to tvoje tehotenstvo ho tak radikálne zmenilo?, zrejmä nie je pripravený na úlohu otca.Dbaj na dieťatko, a to jeho šéfovanie mu skús vyhodiť z hlavy. Porozprávajte sa hádam dojdete k vzájomnému porozumeniu, želám vela šťastia.