Prosim vas,aky krem si mam kupit v lekarni,ak mam cervene flaky po tvari- asi poneodbornom vytlacani..:/ nehoji sa to,nieco na vyblednutie toho..dakujem pekne:)
Flaky po akne
JA si ho nanášam na noc, ako nočný krém, pritom mám takú minipodušku, ktorú môžem zašpiniť, a vysledok je dobrý. Takže kup si podušku 40x40 a navlečku na nu. A len na nej maj tvár, aby si zbytok postele nezašpinila.
Kúp si v lekárne Aknecolour - svetlý, pomáha
ale to moze pomoct len mne, vies nie kazda plet je rovnaka. a ked si nie si ista preco mas tie flaky.... urcite su aj niejake kremy, ale ja neviem o ziadnom... ale najlepsie ti poradi kozna, alebo kozmeticka.... mne to sol. pomohlo, ale musis castejsie chodit, byt proste opalena, aby ti to pomohlo, aspon mne :-))
Dakujem za radu,ale solarko..hmm.A o nejakom kreme by si nevedela? :/ Kolko vlastne stoji solarko a ako to vlastne funguje?:)Ako casto tam treba chodit a kolko krat?:) Ale je pravda ,ze som dost bleda,tak tie flaky este viac vidno..:/
mne pomohlo solarium, opalilo a postupne to uz vybledlo, aj na jazvy mi to pomohlo... uz to nie je take cervene