po tyzdni takmer nic nejedenia,mi zacal tyzden-zrania vsetkeho mozneho a nasledneho zvracania.
zase zerem kadeco.
zabite ma PROSIM :(
zabite ma niekto (pomozte mi niekto)
je to navykove. Je to kolotoc, z ktoreho sa zle vystupuje. Mas PPP a ak si myslis, ze to zvladnes ama, bola by si jedna z malickeho mnozstva tych stastnych...Hladaj sposob, ako sa z toho dostat. A hladaj priciny...Tam najdes aj riesenie.-)
admin co si urobil z tou temouu????
a gabina,ako si to myslela tym,ze nebudem mat dost sily vratit sa s5?to ako budem zvracat kazdy den???
ja nechcem.ale nechcem ani jest:(
lienka, anorexia v kombinácii s bulímiou. Budeš čoskoro taká vyčerpaná, že nebudeš mať síl vrátiť sa späť. Porozmýšľaj naozaj o dobrej odbornej pomoci. A drž sa...
ja som mala to iste v puberte. samo mi to preslo. prisli ine zaluby, frajer a problemy s jedlom prestali
lienocka drzim palce, neda sa z toho dostat len tak smahnutim ruky, ale psychoterapeut by ti vedel podat pomocnu palicku:) ak sama chces:)
navstevu psychologa si skusala?ak nie,tak je nacase.hyb sa!
ale chapem ta,umna je to stejne.:(
To nie je normálne!!!
Stravovať sa treba zdravo a v primeranom množstve. Žiadna hladovka, žiadne prežieranie! Pravidelná strava v malých množstvách a veľa pohybu!!!
z dovodu STRACHU pribratia.asi za tyzden som schudla 4 kila.teraz ich naberam spet,lebo zerem,zvracam,zerem,zerem,zvracam.je mi do placu.
zajtra prechadzam na hladovku,slubujem,ze neziem nic.lebo ked zacnem,neprestnem:(
týžden takmer nejedenia bol z akého dôvodu?