lebo staram sa o plet a stale sa mi robi aknee...moja starostlivost je takato rano ked vstanem mam mastnu plet tak sa umyjem ladovou vodou asi 3 krat si oplachnem tvar potom sa poutieram ak mam dake akne tak si to natriem alpou a idem do skoly a vecer sa osprchujem ajj tvar vycistim mydlom potom si dam daky cistiaci krem od AVONU a zmyjem to studenou vodou a idem spat....poradte v com rovim chybu a stale sa mi robia take podkozne co sa nedaju vytlacit....alebo napiste mi sem vasu starostlivost o plet kto ma mastnu ple..mam 17 rokov...
dobra starostlivost o plet?poradte
Suhlasim s aginou a klin sa klinom vybija. Ja som mal tiez mastnu a problematicku plet a pomohla mi prirodna kozmetika (konkretne sprchovy sampon od Lavery) a vzdy po sprchovani si tvar aj cele telo natriem olivovym olejom. Odporucila mi to liecitelka ku ktorej chodim a tvar mam zdravsiu a cistu, tvrdia mi to aj spolubyvajuce. Drzim palec!
Moja temu staci zalozit 1x.Cim viac si davas na tvar vselijakych gebuzin, tym ju budes mat horsiu. A s tou Alpou si to myslela vazne??? Ved obsahuje alkohol a ten teda riadne vysusi a stiahne plet, preto su kozne bunky nutene produkovat viac mazu. Ja by som ti odporucala kozmetiku Lirene.