Dovera

Príspevok v téme: Dovera
pepis

Ahoje vsteci,
potrebujem poradit:( mam priatelku pol roka, nikdy v zivote ma nesklamala a verim, ze ma a ani nesklame. Ale niekedy myslim na to, ze ako by ma to ranilo, keby sa nieco medzi nami stalo. A toto prechadza do nedoveri k nej. A v zivote, mi nic to zlaticko neurobilo:( pana, to som az tak paranoidny? ale nikdy nikde sa mi to nestalo. Velmi ju lubim.

Lara:)

Ak ju lubis,nerozmyslaj nad tym.AK naozaj milujes,treba verit,verit a dufat,ze si nasiel toho spravneho cloveka.Ved predsa to co sa ma stat,to sa aj stane.A ak by sa predsa len stalo nieco take,ze by spravila chybu,tak ty z toho jednoznacne vyjdes ako ten,ktory lubil,veril a nesklamal.

pepis

Ahoj Crazynka:):) nebudes verit, mne to strasne pomohlo. zahodil som setko zle za hlavu, niekedy este zle myslienky pridu, ale odohnam ich!! ja som potreboval radu pocut od ludi. OD VAS:) Dakujem, dost mi to pomohlo

crazynka:)

Pepis, tej nedovery sa urcite zbavis, nemaj strach. Musis na sebe len trochu popracovat. Ved si predstav, ake by to bolo kebyze tebe neveri priatelka. Urcite by ta to mrzelo. Zahod vsetky svoje uvahy a mysli len pozitivne. Ved tvoja priatelka je s tebou lebo si jedinecny clovek, ktoreho miluje. Daj vediet, ci je to uz lepsie....mozno ta nedovera s pociatku bude miznut pomaly, ale jedno je iste, zmizne. Staci ak zazenies vsetky zle myslienky:) Ahoj a pekny den:))

pepis

je tazke si vycistit hlavu:( ale posnazim sa! lebo ju lubim, a nebudem sa srat nad tymi ostatnymi blbostinkami. dakujem dievcata:)

marfuška

Myslím si,že by si vobec nemal nad tým uvažovat, čo sa stane ak... Nezaoberaj sa vecami,ktoré budú,ale prítomnostou.Ked sa dvaja majú radi musia si aj doverovat a ak Ti priatelka nedáva príčinu na nedoveru,tak sa tým nezaoberaj.A nakoniec z vlastnej skúsenosti viem,že ak dopredu rozmýšlam,že ak sa niečo stane ako to budem riešit, tak je to aj tak na figu, lebo v danej situácii sa človek chová uplne ináč, než si to predstavoval.Takže hlavu hore,vyčistit myšlienky a prajem Vám vela lásky.

crazynka:)

Ahoj:) Vidim, ze priatelku velmi lubis...tak jej skus verit a netrap sa zbytocnymi uvahami o tom, ci ta niekedy nesklame. Uzivaj si, ze ste spolu a lubite sa. To je predsa to najdolezitejsie, tak si to nekaz. Drzim vam palce:)))