Vo štvrtok som bola u lekárky, bola som unavená, bolelo ma hrdlo.... Dala mi antibiotiká. Večer mi už nastúpila aj teplota a ako na potvoru aj menzes. NO katastrofa. Dnes je utorok, z antibiotík mi nie je najlepšie na žalúdok /ale už mám len poslednú pirulku/. Ešte som slabá, potím sa, teplotu nemám, je mi zima. Koľko sa lieči chrípka? Je pravda že ako sa mi trochu uľavilo, tak som varila, žehlila = veď viete rodina. Ale už chcem byť fit. Veď ani vianočné darčeky ešte nemám nakúpené. Uf.
Ako dlho sa lieči chrípka?
Zdravím. Ja mám podobný problém. Už 2 týždne zimnica, potenie a únava. Doktor mi dal Klacid ale žiadna zmena. Za týždeň mám odletieť na exoticku dovolenku a neviem čo mám robiť.
Skús tieto rady: -odkaz odstránený-
imunitu treba pred sezónou posilniť okrem psychickej pohody a pestrej stravy probiotikami alebo adaptogénnymi hubami, keďže imunitu máme "v črevách". ja nedám dopustiť na hubu Chaga s najvyšším obsahom betaglukánov ráno pred raňajkami. osvedčila sa mi z pharmhealth . eu
po prvé, chrípka sa nelieči antibiotikami!!!
antibiotikami sa lieči nejaký zápal...
ale nedá sa vylúčiť kombináciu chrípky spolu s nejakým zápalom
zakladna info..chripka je virus, nelieci sa antiobikami
Tu su fajn rady:
abczdravie.sk
Neviem ktori doktor ti dal na chripku antibiotika ale rozhodne by doktorom byt nemal. Na virusove ochorenia sa davaju antivirotika a okrem toho chripka nie je take zavazne virusove ochorenie takze staci ten caj, med, citron a ine ovocie a hlavne lezat a nenamahat sa. S chripkou by sa samozrejme nemalo chodit do prace alebo podobne veci retoze hrozi ,,prechodenie ´´ ktore nema moc dobre nasledky pri najhorsom je to koma.