prelievanie,zvuky v brusnej dutine

Janco2905

Dobrý večer prajem chcem sa poradiť mate niekto skúsenosti napríklad po jedle ked vypijem vodu stale pocitujem prelievanie viete mi niekto poradiť co to môže byť ako sa toho zbaviť dakujem za každú odpoved vyšetrenie u gastro vsetko okj uz neviem vazne ako dalej tak skúšam tu

Patrik321

Ahoj tiež ako pozerám tak sa to tu riešilo pred 10 rokmi ja to mám teraz po jedle prelievanie a blbosti okolo toho, už 2-3 dni sa mi trebárs nedá ani vyprázdniť, nechápem tomu pretože pred 2-3 dnami som bol úplne v pohode, myslím že to súvisí aj so stresom mal som také obdobie že som aj 2 týždne skoro vobec nejedol a že by sa to teraz ukázalo takto no neviem

Siko

Ahojte vsetci, mohla by som sa opytat, ako to u vas dopadlo? Je to uz 10 rokov tak dufam ze mi este odpoviete. Ja mam teraz podobny problem, ked sa najem, zacne mi zblnkotat v crevach. Zacalo to pred tyzdnom, mala som nejaky virus, sople.. prebudila som sa na silne krce v bruchu, len ma nafukovalo. Teraz uz menej, len ked nieco zjem tak mi zacne skvrkat a zblnkotat v bruchu. Hnacku nemam, len akoby mi kyslasto zapachala stolica. Dakujem!

stando001

Ta nutrabona symba je podla popisu viacmenej zalozena na probiotickych kulturach. Tych uz som pojedol a aj jem az az, takze je mozne ze je to len dalsi reklamny slub. Neviem co su beta glukany, cital som nieco o tom, ze je to na imunitu.

Ja osobne to tak akosi citim ako keby to bolo treba nejako vydezinfikovat tie creva, ale neviem cim.

washita

Odporučam Nutrabonu Symba mne veľmi pomohla. Začalo mi dobre tráviť a teraz sa cítim fajn. Pokiaľ sa chcete len čajmi liečiť, potom odporúčam čaj na gastritídu. Veľa šťastia prajem.

stando001

A este na doplnenie, hlavne po vecernom jedle, niekedy aj po obede mam taky slaby palivy pocit na pravej alebo aj lavej, niekedy aj spodnej casti brucha (hrube crevo asi).

Bral som aj smectu asi 5 dni, ze ci to nevyzbiera nejake bakterie, ale zda sa ze nie.

stando001

Ja sompred si 2,5 mesiacmi mal nieco ako chripku, asi tyzden a potom mi zacali zaludocne problemy - pocit plnosti, pocit ako keby zapchy. Nemohol som dobre jest a tiez to vo mne bublalo a prelievalo sa a nefukovalo ma. A gastroenterolog nic nezistil. Povedal by som ze je to syndrom drazdiveho creva, ale podobne problemy (prelievanie v crevach, pocit plnosti) mala aj moja priatelka a tiez od toho isteho casu, a tiez mala taku chripku. Gastroenterolog tiez u nej nic nenasiel.

Mna by zaujimalo co s tym robit. Doktori to maju "na haku", a ked tak, tak len robia test a ked nic tak dalsi, proste sa mi to nepaci a je to zdlhave.

Teraz je to uz u nas lepsie, ale mierny pocit diskomfortu a to prelievanie sa obcas objavuje. U mna sa prejavuje este aj to ze skoro kazda stolica je redsia (okrem prvej rannej ta byva hustejsia, inak mam stolicu aj 3x denne). Jem vela aj zeleniny. Poradte, co by to mohli byt? Zeby z tej chripky nejaky virus alebo bakteria bola v crevach? Tak dlho? A cim by som tomu mohol pomoct. Beriem stale probiotika, aloe vera a skusal som chvilu aj traviace enzymy (asi tyzden) a este si aj davam pozor co zjem. A to som kedysi mohol jest cokolvek a kedykolvek :(

deli

ja to mam tiez zda ze viac po jablkach, aj po vode, myslim, ze to je istymi skupinami jedal, treba to sledovat a vylucovat postupne iste jedla