Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bola som plodná či neplodná?

Príspevok v téme: Bola som plodná či neplodná?
aloea

čaute! no takže ide o to predminulú sobotu (24.11) som dostala kramy..a v piatok (30.11) som mala sex.. ide o to že neviem či to do mňa dal alebo nie.. Totiž poobeda v ten piatok už akosi nič zo mňa netieklo ale potom čo som prišla domov tak už len maličko krvi zo mňa vytieklo..a nadruhý deň nič..možem byť po tom tehotná?? Ako to je vlasne s tými plodnými a neplodnými dňami?A tak som mala sex v pondelok(3.12) on ho zo mňa vytiahol ale bojím aj tak či dajak dajaká spermijka sa do mňa nedostala.. Aká je šanca?? Kedy vlastne sú tie plodné dni..

erjterkt

Plodne dni su niekde v strede cyklu ...12-16 den ..ale moze to byt aj skor aj neskor tak to ber ze 9-18 niekdetam by mohli byt =)hovori sa ze 14teho ale tak to byt nemusi ja mam napr ovulaciu asi na 17 18 den a otehotnela som na 18 den od zaciatku menzesu ..hovori sa ze naj sanca na otehotnenie je den pred ovulaciou a v case ovulacie..a spermia moze vajicko oplodnit len 12-24 hodin potom je uz neskoro...tak tu nestresujte prosim vas ludia =)treba sa trafit do spravneho casu .ty tehotna nejsi